ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Segmen - Blog Review By Pandai Ke Aq Berceloteh .

Posted by Amir Aidid - -

salam . 
kebelakangan ini ame mengalami ketandusan idea untuk update my blog . kesian blog ini sunyi sepi kann ? maaf laa kepada mereka yang datag singgah , tapi entry tetap sama . ampun dan maaf dipinta ya . so , untuk tidak terus membiar kan blog ame nie sepi , ame join segmen ini .
nak join ? click on the banner and it will bring you directly to the segmen .

and okayy lets start ,
pendapat ame blog Maira Queen's blog , well , sangat tenang with that blue color of the background . tapi kalau Cik Maira guna kan warna biru yang lagi lembut would be much more better kann ? header santek . ame pun nak header macm tu boleh tak ? nak minta tolong Encik Penulis Senja buat boleh ? ;) huhu . the rest okayy . fonts senang dan jelas dibaca . blog ringan and thats it laa . huhu . lebih lebih pule ame kann .

next , kenapa ame nak blog ame di review oleh Cik Maira ya . okayy , first of all , bila ada someone yang review bout our blog , for sure that someone akan komen , and like critic or even puji our blog . so those things , akan membuatkan kita aware apa kurang and lebih nya blog kita dan dari situ kita boleh improve our blog , thats it . simple kann ? ;) betul tak Cik Maira ? 

Cik Maira pesan follow blog beliau , DONE ! dah follow dah . jyeah , senang laa untuk tahu any update blog this blog review kann ? betul tak , betul tak ? ;)

and ame nak tag , ANEFF MARHFIZ . haha . dia pun senasib macam ame , tak ade idea nak update apa kat blog musim musim cuti ini . so , biar laa ame bagi dia keje sikit join segmen Cik Maira kita nie . kann ?

okayy , basically im done here . right Cik Maria ? ame sangat sangat berbesar hati jikalau Cik Maria sudi review blog ame yang tidak seberapa ini . sekian terima kasih , ame nak dinner nie , meh meh jemput sekali . thanks Cik Maira . :)




2 Responses so far.

  1. Anonymous says:

    интим знакомства Острогожск sexwa http://vkontachengral.hotbox.ru/
    знакомства в наб челнах

  2. hohoiii . komen ataih ni SPAM ler ..
    singgah dari blog Maira ;)

    Bila Ku Temu Bahagia