ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Sila Makan Hati Ya ;)

Posted by Amir Aidid - -

hey hey . 
sebelum apa apa , ame nak tanya , siapa cakap lelaki dan membeli belah shouldnt be in the same sentence ? bagi ame , lelaki pun ade nafsu untuk membeli belah juga , tak giteww Cik Bedah kita ? ;)
dan nafsu membeli belah ame sangat sangat besar . omjayyy . you can ask my friends kalau tak percaya . each and every time ame nampak like new things or stuffs , i was like , nak itu , nak ini . i want to buy that , i want to buy this . okayy , siapa yang punyai masalah yang sama angkat tangan please . HAHA .

and sebelum balik Melaka hari tu , ame singgah ke few places untuk cuci cuci mata tapi terbawa balik barang pula . mencikk tau ! grrr ! nak tau ape yang ame beli , okayy kindly scroll ke bawah yaw !


 haa , warna cokelat ada , warna orange ada . ohh lupa nak cakap , these two things atas nie are by Hermes ! BHAHA . makan hati tak ? lalala ~ 
ohh want to know more about Hermes ? well , CLICK HERE yaw . 


HAHA . okayy , i also did some pose with my Hermes . HAHA . well , that is actually a wallet . besar kann ? ohh tak caya wallet ? okayy fine , you all can refer about it , HERE . and now , makan hati tak ? HAHA .
so , i think i should end it here . nanti tak pasal pasal ame kena simbah asid pula . =..= motiff sangat kan simbah asid . HAHA .

entry ini adalah untuk suka suka , tak ada niat langsung untuk menyakiti hati siapa siapa ya . maaf laa kalau ada yang berpikir ame nak menunjuk , but seriously ame tak ada niat langsung nak menunjuk okayy . :)


psst , Hermes yang ame pegang tu tak ori laa .
tak mampu laa ame nak beli yang ori punya !
HAHA :))




6 Responses so far.

  1. A M E ! says:

    to aneff ; ohh terima kasih ya . tapi kenapa berbau perli ya komen kamu ? HAHA .

  2. Afsar says:

    i'm officially jealous!!!, tapi nasib baik hermes, kalau ader herpes??(sila google aper itu,hihihi)

  3. nice hermes..
    love shopping as well

  4. A M E ! says:

    to afsar ; HAHA . ya i know you will . HAHA . so , sekarang kat ne ? still on vacation ? btw , 22 nie mungkin aku balik puncak alam kejap .

    to aman ; thanks . :) haha . shopping and us will never be far apart . LOL . ;)

  5. Salam. singgah sini~ Nice blog :)
    Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)