ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Terima Kasih .

Posted by Amir Aidid - -

tonight , like seriously ame mampu tidur sambil tersenyum . why ? HAHA . tapi sebelum tu ...

hari ini , satu hari suntuk ame tak online , kerana ame sibuk membantu di rumah grandma untuk kenduri sebentar tadi . we was like masak masak , borak borak with sanak saudara semua . and we had so much fun ! okayy , enough with the kenduri . now , the reason why ame mampu tidur sambil tersenyum .

balik dari rumah grandma , ame pun laju laju laa log in to blogger.com and there is a comment says , tahniah terpilih . and i was like , huh ? apa ye ? terpilih apa ye ? :\ 
last few weeks , ame joined a segmen , Iklan Percuma Untuk Blog Anda . Mr Kyerull yang organized this segmen . and in this segmen Mr Kyerull memilih only 4 , blog pilihan untuk beliau iklan kan dalam blog beliau .and guess what , im one of that four . okayy , i mean , my blog is one that four

so , my blog will be at one of those four boxes there . thanks Mr Kyerull ! haish , rasa terharu nie tak hilang hilang . huhu . :) huh ? apa ? tak percaya yang blog ame will be at listed there ? maigod ! kenapa tak percaya ? okayy fine , i will let the picture do the talking ya . 

see , tengok link atas sekali tu , my blog kann ? kann kann ? haha . now , percaya dah ? okayy . mula mula ame pun macam tak percaya . ame siap suruh mama tengok kann , betul ke link tu . mama cakap betul . haha . so betul laa kann .

to Mr Kyerull , thank you so much kerana memilih blog ame untuk diiklankan . enough said . ame tak mampu nak cakap ape lagi . huhu . :) btw , happy sunday everyone . ;)




3 Responses so far.

  1. pRiNCe says:

    prince dtg melawat ye..entry yang bagus...huhu..:)..
    nak datang selalu boley ??

  2. a's says:

    congrats ame! me to tak percaya at first but alhamdulillah rezeki :)


    nice blog!

  3. A M E ! says:

    to prince ; HAHA . thanks prince . hey hey , of coz youre welcome untuk datang selalu . rajin rajin komen laa entry lagi ye . :)

    to a's ; HAHA . thanks thanks . semoga maju jaya ya . you blog is nice too . :)