ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

IKLAN PERCUMA Untuk Blog ANDA

Posted by Amir Aidid - -

salam ame ucapkan kepada semua .

sedang enak ame berblogwalking , ame singgah laa sebentar di Epilog Sebuah Blog milik seseorang bernama en. Khairul Fikri . beliau sekarang sedang menganjurkan satu segmen , haa , segmen iklan percuma untuk blog anda . wow . menarik menarik . and ame mengambil keputusan menyertainya .

*en. khairul , ame dah try like million times untuk link kan segmen tu by clicking at the banner , tapi tak berjaya*

bak kata orang , pengiklanan dan medium pengiklanan yang sesuai mampu menaikkan blog anda . dan ame sangat sangat setuju dengan bak kata orang itu . blog ame ini lebih kepada online dairy . my online diary to be exact . ame catat kan every single thing happened in my daily life here . not to say all laa , ade juga cerita yang terpaksa ditapis , kann ? ;)

well , ame ade dengar dengar orang kata , blog yang based on their personal life story , tak buleh pergi jauh . tapi ame ingin sangkal benda tu sekeras keras nya di sini . bagi ame selagi cerita or entry kita dapat menarik perhatian orang untuk singgah ke blog kita , tidak kira laa berbentuk peribadi or general , itu sudah cukup bagus . giteww ?


setakat ini , ame boleh dikatakan berjaya dapat kan constant readers or visitors for my blog . tapi , bak kata orang , manusia tak pernah puas . dan again , ame sangat sangat setuju dengan bak kata orang itu . yes , ame boleh dikatakan berjaya dapat kan constant readers or visitors but , if possible ame nak increase lagi that amount . buleh kann ? ;)

therefore , ame ingat mengucapkan ribuan terima kasih kepada en. khairul fikri atas idea pintar beliau menganjurkan segmen iklan percuma untuk blog anda ini .

checklist ;

1. buat entry bertajuk IKLAN PERCUMA Untuk Blog Anda - DONE !
2. letak banner di dalam entry - DONE !
3. beri tahu en. khairul kenapa perlu iklan kan blog saya - DONE DONE !
4. link entry ame ke entry en. khairul - DONE !


so , basically im done here .
nak solat isyak dulu ;)




6 Responses so far.

  1. KyêrulL says:

    nice one :D terima kasih sebab join yea ^.^

  2. a m e says:

    to kyerull ; ame berbesar hati dapat join segmen ini . btw , ame nak minta maaf sebab tak berjaya nak link kan banner to your segmen .

    sorry again :)

  3. A N E F F says:

    hey hey .. kenapa gamba u xde link :O

  4. a m e says:

    to aneff ; i've tried to put the link kat the banner tu like million times , tapi tak berjaya . -_____-"

    p/s ; again sorry en. khairul fikri .

  5. Congrats ame~!!

    Ame..Ameh...cm x jauh beza je kn...hehehehe...