ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

GIVEAWAY HAJAR AZMAN .

Posted by Amir Aidid - -

salam  kepada semua unsleep bloggers . LOL ! 

click banner if you wish to join it too . ;)

Giveaway Hajar Azman , haa , siapa yang tak tertarik dengan giveaway giveaway macam nie kann . nampak je bloggers update their blog with giveaway , berkoyan koyan people nak join kann ? bagi ame , giveaway nie salah satu cara untuk kita menarik readers , followers or other bloggers untuk singgah ke blog kita . ye tak ? and keberkesanan giveaway menarik new readers and followers adalah sangat tinggi kan . tak giteww miss organizer ?


the reason why ame join this giveaway kerana ame sangat sangat tertarik dengan header blog beliau . omjayyy . creative , simple and look soo cute . like seriously . ;) each time ame visit blog miss hajar , ame mesti tersenyum sendiri tengok header beliau , teringat zaman kanak kanak dahulu kala . lama dah rasa nye ame tinggal kan zaman itu . :)

checklist ;
1. follow blog miss hajar - DONE !
2. buat entry bertajuk GIVEAWAY HAJAR AZMAN - DONE DONE !
3. copy and paste gambar - MAJOR DONE !
4. tag two other bloggers ;

- aneff marhfiz
- azeera ahmad

DONE with the tag !
5. drop url kat comment box miss hajar - DONE !

basically , im done here .
nak tidur laa  :O




4 Responses so far.

  1. Afsar says:

    dalam beberapa contest yg lalu, U dah tak tag I dah..hehehe

    tapi takper since I pun dah tak berblog..wakaka

  2. A M E ! says:

    to afsar ; LOL . bukan tak nak tag , nak sangat . tapi ame buat macam nie , ame tag aneff , then aneff yang akan tag kamu .

    kalau kamu perasan , semua contest yang aneff join semua die tag kamu . ce tengok , ce tengok . :)

  3. A M E ! says:

    to nurul nadia ; terima kasih singgah blog ame . ;)