ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

tanpa mereka , siapa laa saya !

Posted by Amir Aidid - -

selamat malam kepada pembaca setia outside there . 

"tanpa mereka , siapa laa saya !" biasa nya kita dengar statement nie or kita ucap statement nie kepada parents kita kann ? and bagi ame tidak salah untuk ame guna kan statement yang sama untuk ame ucapkan kepada rakan rakan kann ? ;)

below are some pictures of me and my friends lepas makan makan kat one of KFC Restaurant somewhere around Shah Alam . LOL . 

click untuk tumbesaran 

mesra kann kami ? thats the reason why ame kuar kan statement , tanpa mereka , siapa laa ame . kerana mereka benar benar mewarnai hidup ame . mereka buat ame ketawa , mereka buat ame tersenyum and sometimes mereka juga buat ame menangis . degil mereka nie tau . grrr . yang penting ame senang bila bersama mereka . ;)


haa , actually this the reason why kami ke KFC Restaurant ini , nak jumpa the twins . LOL . see , mereka look soo alike kann ? like seriously . and , mereka kenal di facebook dan masing masing terkejut kerana memiliki wajah yang seiras . selepas berjanji untuk bertemu , kami pun gigih kan diri untuk dinner bersama . si baju biru tu , bakal lawyer . auwww . tahun nie , semester akhir . yang si baju hitam pula , currently in event management course . letopss dan berjaya kan twins nie , seorang lawyer , seorang event manager . auww . bangga ame ada rakan rakan seperti mereka semua . 

till here , later ame update lagi ya .
ohh btw , followers ame dah lebih 300 , ame rancang nak buat giveaway laa .
what say you people ?




10 Responses so far.

  1. a m e says:

    to adila ; insyaAllah akan ame buat giveaway tu dalam masa terdekat nie . huhu . ame nak cari sponsor dulu haa . HAHAH . :))

  2. hu3..
    wahh...seiras...
    looks like u guys hve fun..
    hehehe..

  3. a m e says:

    to acan ketot ; kannn . lepas mereka duduk sebelah sebelah macam tu , kami was like terkebil kebil kot . haha . :)

  4. A N E F F says:

    itu lh guna-nya kawan2 kann ? huhu ..

    haah haah , seiras la muka mereka tu ! :O

    btw , bout that giveaway , buat la ! buat la !

  5. a m e says:

    to aneff ; yeah ! betul betul . terima kasih kawan kawan . kann seiras kann .

    btw , ame sedang mencari sponsor banner untuk giveaway . mind to sponsor me ? lalala .

  6. ABU says:

    tahnia kepada kedua dua kawan anda..hehehe

  7. yUmi says:

    cam x caye jew...
    igtkn mmg kembar betul....
    =) hehehehe

  8. yeah ! looks like ur twin..somewhere in shah alam ya ? uitm rite ? haha

  9. A M E ! says:

    to ABU ; kann . tahniah tahniah . btw , encik ABU apa khabar ? baik ?

    to yumi ; kann . tak caya kann ? huhu . serupa kann . mula mula pun we was like , -_____-"

    to hana ; hahah . somewhere in shah alam , haah haah . kfc kat seksyen 13 tu . konon nak rahsia kan takot paparazzi follow . LOL .