ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Management of Administrative Records - DONE !

Posted by Amir Aidid - -

salam semua . 

maaf laa ame dah few days tak update blog . well , ame selsema and tau tau je laa bila ame selsema nak gerak kan badan pun malas kann . so , dengan hingus yang menetes netes kat keyboard nie , ame gigih kan diri update blog nie haa . eeyyuu much tak ? HAHA .

untuk semester nie , ame ambil 6 papers , banyak kan ? so , ame dah lepas tiga paper , Financial Accounting , Tamadun Islam dan Tamadun Asia dan juga Management of Administrative Records . haa , paper ame berbaki lagi 3 . fuhh , banyak lagi tu , tak sanggup dah rasa nya nak stay-up untuk study . hoho . eye-bag nie , dah sebakul dah tau . haha . 


ame nak cite cite sikit ape yang berlaku semasa ame menjawab paper Management of Administrative Records selama 3 hours tu . lama kann ? :O bermula pada jam 9.00 pagi till 12.00 tengah hari . selepas je dapat kertas soalan , mata ame terasa sangat berat . untuk hilang kan ngantuk , ame pusing laa kanan kiri , haa , rakan ame disebelah kanan dah berdengkur dah . ame pun ape lagi , join laa . 

so , ame tido laa dari jam 9.20 pagi hingga 9.50 pagi macam tu laa . huhu . lama kann ? then ame sambung menjawab paper tersebut dengan tenang nye . lalala . alhamdulillah ame berjaya menyiap kan paper tersebut dengan masa yang telah ditetapkan . semua jawab , betul salah biar lah pemeriksa yang tentu kan , tak giteww ? HAHA .

ame nak sambung study untuk paper esok .
take care you all . :)




7 Responses so far.

  1. a m e says:

    to lulu rahman ; thanks . you too good luck ya . ;)

  2. fuyoo..
    smpt tido..
    hahaha..
    btw..gud luck!!
    mine da kuar result da pown..
    haha

  3. ABU says:

    zamn stdy adalah zamn yg sngt best..rindu uitm dihatiku

  4. all the best , chaiyok chaiyokk !!!

  5. a m e says:

    to acan ketot ; haha . letih sangat , tu yg tidur tu . lagipun semalaman ame tak tidur . -__-"

    to madi ; tak laa . ame tak dgr madi berdengkur pun . :)

    to abu ; kann . tapi right now , ame rasa tak sabar pula nak keje . encik abu dah kerja ya ?

    to farahanis ; thanks . wish me all the best ya . :)