ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

bila artis artis mula berkumpul ! LOL .

Posted by Amir Aidid - -

hey hey . tengok tajuk , amboi , berangan artis ya ame nie . HAHA .

waa , dah 200 entry ame . huhu . gigih berblog ame lately nie . actually , blog ame dah lama wujud , cuma dulu ame tak ada laa segigih ini . and bila ame perhatikan kawan kawan ame berblog , tiba tiba ame teringin pula nak kembali aktif dalam dunia blogging ini . 

so , as in my previous post , ame ada cakap yang ame hangout and lepak my with my brother kan ? so , balik je daripada rumah my brother tu , i was like , HELLO ! kawan kawan , mari kita spent time together pula . HAHA . 

click image untuk tumbesaran . ;)

ame tak nak berbicara dengan lebih panjang lagi , sebab ame nak biar kan the pictures yang describe our day . huhu . so , antara mereka yang hadir pada hari ini ialah , sufri , zarul , aneff , nanad , atiqah and arddri . yes , we did laugh , we did makan makan , we did all the stuffs yang lama kami tak buat together . 

thanks for the great day guys . looking forward nak lepak lepak lagi . tunggu ada cuti and free time macam tadi ya . and btw , good luck ame nak ucap kan kepada kamu kamu yang sedang menduduki peperiksaan akhir untuk semester ini ya . begitu juga ame . huhu .


good night . 
is 4 am consider as night ? LOL .




6 Responses so far.

  1. a m e says:

    to aida omar ; kann kann . sementara ada masa terluang nie , kita enjoy ! huhu . ;)

  2. okay artis pon boleh.hahah goodluck exam

  3. a m e says:

    to adila ; kann . rindu sangat pada mereka . hari tu jumpa sekejap je . tak sempat nak berjimba over over . huhu .

    to amir aizat ; tak salah kann nak berangan ? HHAHAHA . :))

  4. wah..dah entry ke100 ek? waseh..hehe..truskan berblog amir aizat..chaiyok2! :D