ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

selamat HARI PEKERJA semua !

Posted by Amir Aidid - -

salam bloggers , readers and followers . 

first of all , ame ingin mengucapkan selamat HARI PEKERJA kepada kamu kamu semua yang bekerja . well , this year 1 MEI jatuh pada hari ahad kann ? so , cuti nya dibawa ke hari isnin right ? and apa plan you all hari isnin nie ? hangout ? watch movies ? makan makan ?

sempena cuti hari pekerja ini dan kebetulan selang hari paper final ame agak jauh , ame ambil kesempatan ini untuk lepak with my brother . nak dikatakan rumah both of us , tak ada laa jauh mana . tapi bila dah masing masing busy with works and stuffs , nak jumpa sekejap pun tak sempat kann . sabar je laa . hoho .

 nie , salah satu habit ame , orang sedang memandu , ame suka kacau . haha . tengok tu , panjang leher ame semata mata nak snap gambar . my brother nie , sangat susah nak ajak ambil gambar , erkk . ye ke ? ke ame yang tak pernah minta bergambar sama ? huhu . well , actually kami on the way ke rumah kawan my brother untuk satu majlis cukur jambul . huhu . konon nya , nak gerak awal . tapi masing masing dah overslept kann , till tuan rumah yang buat kenduri call tanya bila nak datang . ye kan abang ? haha . -____-"

alolo , nie laa bayi yang dicukur rambut nya . sorry gambar tak berapa nak jelas laa . ame nak snap lebih lebih nanti parents die cakap ape pula kann . ;) well , lepas majlis habis , mama die terus masuk kan ke dalam buaian , and within few minutes , baby nie dah tidur dah . tapi ame yang gatal nie , nak henjut henjut buaian tu , till that baby terjaga semula . hahaha . sorry baby ! 

till here , again thanks for ;

1. tuan rumah cukur jambul , ame kenyang makan sana , sedap sedap . lama actually tak makan kerabu mangga tu . ingat nak bungkus bawa balik . huhu .
2. kawan kawan my brother , yang buat ame tersenyum and nak gelak , tapi malu pula . tau tau je laa ame nie , kalau dah gelak , susah nak senyap semula . duk gelak je memanjang .
3. my brother kerana sudi spent masa dengan ame nie haa , walaupun pada hakikat nya ame tau kamu busy kann ? ohh , btw , mama and papa kirim salam . :) 


selamat HARI PEKERJA semua .
:)




4 Responses so far.

  1. sumanje says:

    Salam ziarah…
    Jemput singgah di blog baru Sumanje
    Tentang Malaysia
    Terima kasih atas kunjungan anda
    Semoga Ceria selalu dan happy blogging
    Dari ~~~SuManje~~~~~~~~~…………………

    :)..

  2. a m e says:

    to sumanje ; salam ziarah too . terima kasih kerana sudi singgah blog ame . insyaAllah akan ame balas kunjungan kamu ini .

    terima kasih again . :)

  3. comel babynya.. tgk baby tido AcHiKz pun rasa nak tido juga..

  4. a m e says:

    to wahida ; kann . i cant stand ohh tengok baby somell somell nie . nak dukung , tapi tak berani laa . sebab baru berapa hari kann , masih lembik baby tu . kang tergeliat pula leher die . huhu .

    :O