ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Contest Gambar Saya Cantik .

Posted by Amir Aidid - -

salam . 

jam sekarang menunjuk kan 5.45 pagi dan ame masih tidak dapat melelapkan mata . and tiba tiba ame teringat akan sesuatu , ame ditag oleh amy . katanya contest ini menarik dan patut ame join . so , ame pun mengigihkan diri laa menyiapkan entry ini .


kata pihak organizer , pilih satu gambar and edit . so , kat bawah nie adalah gambar ame sebelum dan selepas di edit . lalala . and kalau you all berminat leh laa join juga . CLICK HERE .

SEBELUM

SELEPAS 

cerita disebalik gambar ;
ame begitu mengantuk sekali ketika berada di dalam kelas . and ame decided untuk keluar dari kelas and mencuci muka . masuk masuk toilet , i was like , waa besar nye cermin . -___-" bila dah nampak mula laa gatal tangan nak keluar kan phone and snap some pictures . lepas puas snap sana , snap sini , ame masuk semula ke kelas . hilang laa sedikit sebanyak rasa mengantuk tu kann . haha .

checklist ;

1. follow blog Aku Syafrina - DONE !
2. pilih satu gambar yang ada gambar ame only - DONE DONE !
3. buat satu entry and link back - DONE !
4. letak gambar sebelum dan selepas di edit - MAJOR DONE !
5. letak banner dalam entry , letak dekat sidebar , and link back - DONE ! 
6. tag 5 other bloggers . wow , ramai nye .

- eyka 

okayy fine , dah tag 5 other bloggers , jenuh ame pikir nak tag sape - DONE ! 
7. tinggalkan link post ame di ruangan comment - DONE DONE ! 




9 Responses so far.

  1. Wanieda says:

    Jom join contest.. Hadiah menarik menanti anda..

  2. RAJIN JOIN CONTEST YE BANG.BOLEH BUAT MENANTU NI ^^

  3. Eyka says:

    nanti eyka godek2 gambr yg dah editt tau awkk! hehe:) mecasihh !^^

  4. AmyZa'aba says:

    HAHAHA..,MASOK PON..,
    ingat kan x nak masok.,
    teror lah ame edit.,
    edit kan mie lah.,

  5. Datang sini cek entry.. thank u sudi joint n gud luck ye ^__^

  6. a m e says:

    to wanieda ; insyaAllah . after final nie ame akan gigih join contest . bulehh ?

    to izyan ; haha . waa senang nye cari menantu sekarang , rajin join contest je leh buat menantu ye . huhu .

    to kanta mata kelabu ; maaf laa ame tag ye . huhu . okayy free nnt join laa . good luck .

    to eyka ; godek ya , jangan tak godek . good luck too eyka .

    to amyza'aba ; haha . ame edit simple simple je haa . huhu .

    to wanie ; wooooo ape kah ? :O

    to nelly ; thanks thanks . :*

    to anisyafrina ; thanks sudi check entry ame . ame harap segala nye menepati syarat penyertaan ya . ;)