ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

countdown to final - 6 days to go .

Posted by Amir Aidid - -

salam kepada semua warga alam maya . LOL .

well , 6 days to go . haa , tinggal kurang dari seminggu nie , macam ne ? mengelupur tak ? TAK ! omjayy . you have to do something nie . tinggal berbaki 6 hari pun tak mengelupur lagi . HAHA . alhamdulillah basic things about accounting ame dah review abes dah . aminnn .

so ame just wanna share ape yang ame buat hari nie , pagi pagi bangun tidur terus siap siap nak pi renew license . well , hello people P no more ! sangat happy , happy sangat . tapi ame rasa P yang ame tambal kat kereta tu nak biar dulu laa , tak nak cabut . lalala . you know why kann ? sebab bila ada P kan kereta tu , pemandu lain akan lebih menghormati kita . lalala .

balik daripada renew license ame pi beli mouse . haha . leceh laa buat kerja without mouse . lenguh jari nie menari nari kat atas touchpad tu . haha . i can even play counter strikes or red alert using only that touchpad . hebat tak , hebat tak ? seriously , im kidding . HAHA .


malam nie ame belek belek nota ringkas ,
yang ame buat petang tadi .
gigih kann ? haha .




2 Responses so far.

  1. a m e says:

    to aneff ; HAHAH . kann . so apa perasaan anda apabila P sudah hilang daripada license anda ?