ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

kawan yang gigih !

Posted by Amir Aidid - -

salam .

first of all , nama saya ame ,
umur ame 20 tahun ,
ame belajar di uitm puncak alam ,
ame anak tunggal ,
and ame ada ramai kawan .

and kawan ame gigih promote blog mereka . so , this post ame buat khas untuk mereka . hope they will like it . lalala . and hope post ini juga membantu dalam mempromote blog mereka . ;)

faris syazwan nama diberi ,
orang nya handsome , puteh sekali ,
jangan malu , jangan segan
jemput laa singgah ke blog beliau .

yang atas nie , pantun ke sajak ye ? :D

aneff marhfiz nama tipu tipu .
perut nya muncett ada babat , *okayy , im kidding*
blog nya somell berkucing kucing ,
jemput laa singgah ke effe's
tinggal kan komen dan kritik membina .

BHAHA . again , pantun ke , sajak ? ohh , maybe syair ?

to both of you ; good luck dalam dunia blogging nie ye . sama sama laa kita berjaya okayy . jangan malu , jangan segan untuk minta tunjuk ajar bloggers yang lebih berpengalaman ye . by the way , hope you dont mind ame buat post nie . haha . well , tak salah kan kita support each other ? ;)

so , bloggers kat luar sana , kami bertiga mohon tunjuk ajar dalam berblog nie . kerana kami sedar masih banyak yang kami tak tahu . huhu . terima kasih semua . ohh one more thing , jangan lupa iklan pada iklan kami and churpchurp kami juga . HAHA .


mohammad aneff bin bahrom
, faris syazwan bin abdul rahman
; sama sama laa kita berjaya ye !
good day boy-friends ! erkk .




9 Responses so far.

  1. Afsar says:

    thanks bestfriends...aper lagi, post kat SB..hahaha..on9 jap, ader benda nak tanya...

  2. a m e says:

    to afsar ; your welcome dearest friend ! post kat SB ? done done ! haha .

    dah dah on . tanya laa . :)

  3. A N E F F says:

    yeay ! kite masuk blog pucuk ubi laa . yeay ! yeay !

    faris , i pun dah on , tanye lah . hehe

  4. a m e says:

    to aneff ; aneff ? wheres your and ? it should be pucukandubi dear . haha . jangan nak happy sangat laa . macam laa first time masuk . bersepah dah gambar kau kat blog aku nie kann . BHAHA .

  5. ayie says:

    bagusnyee berteam buat entry yee

  6. a m e says:

    to ayie ; haha . thanks . tak salah kan nak tolong menolong antara satu sama lain ? huhu . ayie tolong laa ame promote blog ame juga . haha .

    btw , thanks ayie sudi singgah blog ame yang tak seberapa nie . have a nice day ahead . :)

  7. e'eh , ade muke faris lew. hahaa . .

    retiss btol laa faris syazwan nie . ekekee

  8. A M E ! says:

    to farierahasanz ; haha . retis retis juge . faris and aneff nie kawan secampus ame . and kami agak rapat . so tak salah kan ame tolong mereka promote blog ? huhu .

  9. Laaa, student Uitm puncak alam rupanye. sama la kita. hehehhe.

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/