ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

bad boy , am i ?

Posted by Amir Aidid - -

salam .

ohh , you all perasan ehh ame ade edit one of my entry ? yes , i did it on purpose . memang ame nak edit edit . kalau you all perasaan that entry was supposed to be bout my 7-days-to-go-countdown-to-final right ? but , ame ade mentioned about something . and that something dah luka kan perasaan someone named , YOU . omjayyy . jahat nye ame !


gantung laa ame kalau perlu . :(

to YOU ; first of all , ame nak minta maaf sebab ame buat YOU terasa . i shouldnt tulis , or say anything bad about someone yang ame belum kenal . yes , maybe ame perlu kenal dulu seseorang itu , then only i can judge or say something bout him / her . ame sepatut nya lebih menghormati YOU . jealous ? yes , thats the reason why i wrote all that . jealousy and human being memang tidak boleh di pisah kan , kann ? and again , im sorry . i will try my best to throw that so-called jealousy away ! away from myself .

right now , ame doa kan kebahagian YOU dengan pasangan kamu . maybe one day , kita buleh kuar bersama sama ? watch movie ke , makan makan , jyeah on me . sebagai tanda sorry ame to YOU ? mahu mahu ? HAHA . *hey im serious okayy* well , sekali lagi ame minta maaf to YOU . accept my apology ? *winkwink* ohh tak terima ? okayy ame try lagi sekali ye .

di sini , ame menyusun sepuluh jari , merendah kan diri , memohon seribu keampunan dan kemaafan daripada kedua dua kamu atas apa yanga berlaku . sudi kah kamu memaaf kan ame ?



yes , i was wrong .
and ame tak malu untuk memohon maaf ,
secara terang terang macam nie :)




5 Responses so far.

  1. a m e says:

    to aneff ; im not sure YOU nie ade blog ke tak laa dear . but , YOU did read my blog . so , i was like omjayyy ! double omjayyy ! bila aku tau YOU did read my blog .

    HAHA .

  2. a m e says:

    to zakwan ; i will never . thanks zakwan !

    btw , have a nice day ahead . :)

  3. A N E F F says:

    haishhh . kau pun satu , emosyenel sangat .