ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

ada harapan nak gemuk tak ?

Posted by Amir Aidid - -

selamat pagi malaysia !

well , as you all know , ame sekarang kat rumah parents ame sempena study leave . haha . orang suruh study , die lari balik rumah pula ye . haha . actually for the past few weeks ame berkira kira untuk menggemuk kan badan . like seriously ame kurus , nak kata sangat tu tak laa . tapi kurus laa .

yang berlilit lilit kat leher tu laa ame , kurus kann ?

ame tak tahu macam ne ame leh tergerak nak gemuk kan badan . tapi bila pikir pakai baju and seluar semua kelihatan besar walaupun bersaiz S baju dan seluar tersebut , ame teringin sangat nak gemuk . not to say gemuk , gemuk , tapi berisi laa . kang dah gemuk , sibuk nak diet pula . ye tak ? haha . no offence here ! lalala .

so , before ame undur diri , you people outside there ada tak any tips , or ideas untuk ame menambah berat badan ini , kalau ada , mind to leave the tips or ideas kat ruangan comments ye . really need your help . thanks ! :) and you people rasa , ame ada potensi nak gemuk tak ?


weight gain dah minum , makan nasi 4 , 5 kali sehari .
what else that i should do ?




10 Responses so far.

  1. kene cari org tersayag...
    bile dah ade...
    hati pon senang...
    gen pon jadi active tuk membesar...LoL

    tapi betul...
    bile hati gundah n rungsing... tu la salah satu penyebab kekurusan walaupon makan berlambak...=P

  2. well xbley nk bg nasihat sbb kite same. try nk tmbh brt bdn gk ni.haish~

  3. ahahaha,try la gmokkan ckit..tapi jgn gemuk sgt :)

  4. a m e says:

    to shamsuddin ; haah laa , betul juga apa yang you cakap . kena cari yang tersayang , baru laa makan minum terpelihara kann ? haha .

    mungkin laa ame selalu hati gundah and runsing . macam ne nak kurang kan ye ?

    to norhafsham ; kadang kadang geram kann ? makan banyak tapi badan tak naek . *nangesnanges* BHAHA .

    to amirah ; hey , im trying to . wish me luck okayy . haha .

  5. tau xpe.mayb sbb genetik kot.family member sume kiut miut.sbb tu aku pon mcm tu gk.hakhak

  6. a m e says:

    to norhafsham ; haah laa maybe kot . both of my parents pun kiut miut . haha . tu yang ame mcm nie je . haha . sama laa kita macam tu . haha .

  7. xpe la ame, yg penting kite sehat.insya ALLAH brt bdn ko t naek la tu.berusahalah.hehe

  8. Siti Aziz says:

    ambik kertas tulis "saya gemok gedempol" pastu tampal kat dahi ame..hahahahaha...

  9. ~ Mr Ej ~ says:

    nice blog...aku follow ko...harap follow aku balik...hehe

  10. a m e says:

    to norhafsham ; haha . betul betul . itu yang kita nak . kesihatan tubuh badan . baek laa . ame akan terus berusaha !

    to siti aziz ; HAHA . itu leh kira sebagai pembakar semangat tak ? haha .

    to mr ej ; hey mr ! thanks follow blog ame . dah dah . ame dah follow blog mr ej gak . rajin rajin laa singgah and drop comments kat blog ame ye . :)