ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Jom Join Give Away Aimi !

Posted by Amir Aidid - -



omjayy . tengah busy busy study accounting , ame kena tagged dengan tauke kambing nie haa . HAHA . sedap kan nama die tauke kambing . LOL . katanya simple je give away nie . blogger yang organized this give away thingy , aimi nama nye . :) such a brilliant idea dear . huhu .

1. letak tajuk entry ; Jom Join Give Away Aimi . - done !
2 . letak banner di atas entry . - done !
3. letak kat side bar juga ye . - done too !
4. and ame juga dah follow blog cik aimi kita nie . follower ke 166 kata nye . - done jyeah !
5. tag dua orang with blog ye . omjayyy nak pilih siapa ye . haa , that would be ;


6 . last one , letak link url entry ame dekat komen cik aimi . - done done !
tarikh tutup ; 30 april 2011 , okayy guys ?

jyeah ! im done . huhu . ;) dahh , nak sambung study accounting semula . HAHA .




6 Responses so far.

  1. Siti Aziz says:

    lecturer kak ct oyak tadi..jangan stadi lepas asar.. jangan dik..sambung balik lepas kol 8 nanti.. ^_^V

  2. a m e says:

    to siti aziz ; okayy okayy . ame dah tutup buku dah . kul 8 nanti ame sambung balik . thanks .

    to aneff ; dont forget to post your link kat cik aimi tu ye . ;)

  3. tq join GA saye ,
    moga moga ade rezeki ya ^^

  4. Siti Aziz says:

    assalamualaikum dik...kawan kamu aneff dah salah letak url jom join give away aimi tue kat blog kak ct.. suh dia tinggalkan url kat belog kak aimi yer..kak ct baru tengok tadi... ^_^V

  5. a m e says:

    to aimi ; huhu . thanks sudi visit blog ame . ohh okayy okayy . moga moga ada rezeki . :)

    to siti aziz ; haha . ye ke ? ohh okayy okayy . nanti ame suruh die tinggal kan url kat blog kak aimi . huhu . sorry myusahkan kak ct .