ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

masih tidak tidur !

Posted by Amir Aidid - -

morning people .

im single and will always do . haha . why i said so ? like seriously , ame tidak memerlu kan so-called partner for this time being . ame takut , ame tidak mampu untuk bahagia kan partner ame . and more or less ame nak focus on my study . lala .

sorry , bila upload gambar nie jadi kecil lak , so besar besar kan laa mata masing masing ye .

now , can anyone tell me why i need a partner while i have these people ? well , i love to spend my time with them . i dont need a partner for movie , i have them . i dont need a partner for dinner , i have them . i dont need a partner to study with , i have them . i dont need a partner to accompany me for shopping , i have them .

basically i dont need a partner for the time being . :) again , why ? mereka sangat sabar dengan perangai ame , mereka sangat sabar dengan kerenah ame , mereka sangat sabar dengan mulut bising ame , mereka sangat sabar dengan kehendak dan kemahuan ame , mereka sangat sabar bila ame merajuk . and will my partner miliki kesabaran yang mereka miliki ?

dont worry , bila masa nye tiba nnt , ame akan cari partner ame . :) ohh , partner here refers to couple / girlfriend / wife / etc . bulehh ? BHAHA .



friends , sayang kamu banyak banyak .
thanks for everything .




6 Responses so far.

  1. a m e says:

    to aneff ; copy gambar mereka secara haram di facebook , susun satu satu , and gam kann . bulehh ?

    haha . btw , im using photoscape dear . senang je . huhu . :)

  2. Afsar says:

    btw, camner copy image dari fb??? tak penah jadi...love you too my friend..nasib baik gambar aku ader kat ctu..

  3. a m e says:

    to afsar ; bila dah click kat album tu , kau cari gambar yang kau nak , nak right click and open new tab . then , pi kat new tab tu , right click kat gambar tu lak , and cari save image as . thats all .

    happy trying . ;) huhu .

  4. a m e says:

    to xcyber ; dont worry dear . one day , you picture will be there . huhu .

    take care . :)