ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

countdown to final - 8 days to go .

Posted by Amir Aidid - -

selamat petang semua . *sambil mengunyah cucur* HAHA .

well , semalam kul 3 ame tido , kenapa ? study financial accounting laa . -___-" it is not easy tau nak study accounting seorang . it is like , blind people without their stick . LOL . berpeluh peluh laa ame selak selak textbook accounting tu . wuuu ~

haa , hari nie , sambil update one-day-one-post-session , ame still mengadap buku accounting nie . like seriously , ame balik rumah kali nie , memang nak focus kan subject nie je . tak kesah laa , susah ke , senang ke , ame kena go through gak . kannn ?


friend of mine told me that ,
susah susah dulu sekarang , senang senang kemudian berganda ganda . dan i buleh laa tumpang senang you nanti . BHAHA .

kadang kadang rasa macam nak nanges je bila ame di timpa kesusahan ketika belajar nie , tapi , bila pikir kan kesenangan di masa akan datang , ame gagahi juga . :) so , hari nie ame focus more kat chapter hujung hujung like income statement , balance sheet , ratio and journal bagai tu . huhu . opss i think i have to go now . HAHA .

"tutup blog tu , before mama switch off the plug"

okayyy mama ! ! -___-"


terima kasih mama ,
temankan ame study .
muahhh !




5 Responses so far.

  1. a m e says:

    to aneff ; HAHAHA . motiff laa dear dari hari tu , asyek bako bako je . hoho .

  2. a m e says:

    to fathiah hanim ; go go go jyeah ! thanks dear . wish me luck okayy ! really really need those luck . huhu .