ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

mari dekat , mari dekat .

Posted by Amir Aidid - -


salam .

pejam celik , pejam celik kann dah almost 100 followers ame . huhu . right now , ade 96 followers . huhu . 4 more to 100 ! YEAY ! i was like , terima kasih to all yang follow blog ame yang tak berapa nak menarik nie and banyak cerita bout ame je . kann kann ? but , ame harap sangat you all tak get bored dengan apa yang ame post . huhu .

ame nak tunggu laa siapa follower ame yang ke 100 . insyaAllah akan ade something for you . ape bende ? RAHSIA laa . mana buleh bagitau . kann ? ;)

okayy fine , meh ame bagitau ape hadiah nye , not to say hadiah laa , maybe a token of appreciation . RM 10 reload either maxis or celcom . okayy tak ? ame baru lagi dah berblog nie and masih belum ade pendapatan tetap , so prize nye pun agak agak yang berpatutan laa kann . HAHA . :))



follow follow ame !
hadiah menanti anda .




3 Responses so far.

  1. Afsar says:

    Nak jugak!!! tak adilla bg 1ooth follower,patut semua follower,hehe

  2. Afsar says:

    nak jugak.. Bg lah semua follower..hehe

  3. a m e says:

    to afsar ; haha . nak jugak ? awak punya lain kan , tunggu duit nuffnang keluar kann nak belanja makan kan ? haha .

    p/s ; jangan lupa tau . ;)