ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

mata pejam , telinga buka !

Posted by Amir Aidid - -


salam . do you still remember my previous post ; penangan CTU ? i was like sangat ngantuk di kelas during that time . mata nie rasa berat and nak pejam je . ape yang ustaz cakap kat depan tu pun dah dengar samar samar je . haha .

gambar kat sebelah nie , ame snap few minutes before mata terpejam . but then , walaupun mata ame pejam , tapi telinga tetap ame buka untuk dengar ape yang ustaz cakap kat depan tu . *ye le tew* kannn ? HAHA .

ohh , nampak buku mandarin tu ? haa , after kelas CTU , ame ade oral test mandarin , tu yang gigih membaca tu . tapi tak sempat baca habis pun , mata dah pejam dah .

kepada ustaz ; ame ingin memohon ampun dan maaf kerana tidur dalam kelas ustaz jumaat lepas . hal ini kerana ame sangat sangat kurang tidur for the past few days . sekian terima kasih .



happy sunday people !
stay beautiful ;)




3 Responses so far.

  1. eera says:

    sape masuk kelas ustaz tu mmg ngantyk wven tido awl :) haha

  2. a m e says:

    to eera ; kann . haish , memang tak leh nak control mata kalau masuk kelas beliau . :\

  3. eera says:

    mmg tak sah kalau tak ngantuk.. cite pasal hijrah tetbe masuk bom la ape la.. mne nak paham.. tak paham di marah nye kite..