ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

saya sayang followers saya banyak banyak !

Posted by Amir Aidid - -

ehh ehh , baru perasan followers ame dah 81 people . haha . quite a lot for a new blogger like me , isnt it ?

keep on following people , insyaAllah ame akan lebih rajin untuk post any new confessions for you e-v-e-r-y-d-a-y ! okayy ? ;) ohh , by the way , if you have any ideas , comments or even critics for my blog , please do so . those things ame akan guna kan untuk memperbaiki lagi blog ame nie . :)) the thing is , although my blog nie tak seberapa , tapi ame sayang blog ame tau . huhu . i bet you love your blog too .

again , saya sayang followers saya banyak banyak ! :O




6 Responses so far.

  1. followers pun sayang awaks banyaks banyaks !

  2. a m e says:

    to dyanah ; terima kasih dyanah ! lama dah tak tinggal kan komen kat blog ame kann . rindu sangat ! huhu . support ame slalo ye . hoho :O

    to shin ; haha . shin nak lebih mcm ne ehh ? HAHA . :*

  3. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kajang Pak Malau kajang berlipat,
    Kajang hamba mengkuang layu,
    Dagang Pak Malau dagang bertempat,
    Dagang hamba Tumpang lalu

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

  4. a m e says:

    to aneff ; HAHA . santek kan penguinss tu . ;) macam followers saya , sume santek dan good looking belaka . :)