ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

kepala berat .

Posted by Amir Aidid - -


salam . hari ini ame ada 2 tests , jam 10.30 nanti ada test Records Management dan jam 2.00 pula ada test Financial Account ! OMG OMG ! i was like so cuak cuak , because both subjects carry a lot of marks .

yesterday , ame buat revision up till 2 in the MORNING . dah lama actually tak stayed up and did some revisions . hoho :) letih ohh , for few hours mengadap buku . biji mata nie macam nak roboh dah hah . pinggang nie jangan cakap laa , dah tak mampu nak tanggung beban badan . BHAHA :)) .

this is not actually my table , this is from google image . but my table is more or less like this one . hahaha ! :))

luciky my aunt ada bagi ame study table last month , so agak selesa laa study guna kan table tu daripada duk meniarap atas lantai kan ? huhu . one of my friends mengadu with his mummy yang dia selalu study meniarap sampai sakit sakit dada . woww , bahaya juga kan study meniarap . :) so , hopefully people outside there , especially the student jangan laa amalkan study meniarap nie . tak elok !

ohh okayy , ame nak sambung study nie , it is few hours before my first test start . people , please wish me luck and doa kan kelapangan ame menjawab ye nanti .


to ; puan rusmini , thanks for the study table .
selesa sangat belajar using that table .




2 Responses so far.

  1. hahaha...berguna gak meja tu di Puncak Alam...

  2. a m e says:

    to mawarkecil ; TERIMA KASIH BANYAK BANYAK BUSU ! lappie and printer pun muat letak atas tu . kemas sangat . selesa buat kerja semua . :)