ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

part 2 - its 6 FEBRUARY 2011 !

Posted by Amir Aidid - -


people , welcome to part 2 . these are some of my presents .


by ; rusmini binti mohd sobari

well , as you can see , its a box of chocolates , sweet little cute chocolates with my name , my date of birth on top of those chocolates . gosh , lovely sangat ! and ohh , see the bracelet kat hujung tu ? hah , thats from my aunt juga and she bought it from sarawak if im not mistaken .


by ; my mama

before cuti raya cina hari tu , which before my birthday , ame ade survey this sandal . and wallah , ame list kan sandal nie as one of my-must-have-presents-list . so , ame ada dapat sandal nie , but mine is green . this picture was taken during ame survey survey sandal nie . HAHA . ohh , the girl yang pegang sandal tu nama , nur azimah . ;)

by ; my mama ... lagi !

during the chinese new year holiday , my mom told me yang dia nak beli jam tangan baru , so , i was like , JOM MAMA JOM ! HAHA . so , that evening , three of us went to Jusco Malacca , the new Jusco located next to Tesco Malacca and nearby Malacca Central . i bet all of you know where it is . ;)

unluckily , the Watch Store is currently placing the new stocks so , my mom sooo not happy with that , sebab tak ada satu pun watch yang berkenan . HAHA . on the way back to our car , kami melintas depan Jefferson Store and OMG , it was a sale and everybody went into that store like crazy and grab all the shirts and pants and jeans with half price ! and ame pun tidak terkecuali . BHAHA .

mama said to papa , haish anak awak kalau dah nampak sale ! macam tu laa die . lupa dah kita nie ! *sambil buat muka*
mama , mama . ada ada je laa . adik tak pernah lupa kan mama and papa tau . muahh ! :* and erk , your card please , nak bayar . HAHA :))

by ; friendship .

have i told you , hes the one yang teman kan ame from the 5th of february till 6th february ? HAHA . ohh , hes muhammad aneff bin bahrom and hes my bff . ohh can i add another f ? BHAHA :)) ame dengan aneff dah macam adik beradik dah . huhu . so , malam tu tepat jam 12 malam 6th february , actually hes the first person yang wish ame . followed by my dearest sister , azeera ahmad ! I LOVE BOTH OF YOU MORE ;)



thanks kerana masih bersama ame .
and ohh , tunggu part 3 later on ya .
take care people . love ya .




4 Responses so far.

  1. erkkkk...cam kenal jer blanket kat belakang tuh??? hahhahaha

  2. a m e says:

    to shin ; kann . ame suka . tapi ame punya warna hijau , not orange . huhu . shin beli laa gak satu , nnt sama macam ame nye . huhu . ;)

    to mawarkecil ; haah haah . blanket yang busu bagi pinjam tu . haha . best , tidur menjadi lebih selesa . haha .

  3. A N E F F says:

    tidur dengan dinding lebih selesa dan membahagiakan .