ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

goodbye red fipper :(

Posted by Amir Aidid - -

salam and happy friday .


last month i bought this gorgeous red thing . ame beli dua pasang , sepasang ame bagi kat one of my favorite girl ! i wore this red thing each and every time ame keluar , tak kisah laa pi mne pun . shopping mall , McD depan rumah , and even pasar malam . ;)


but few hours ago , ame pergi ke masjid untuk solat jumaat . and still , ame pakai this red thing . mungkin sebab the colour is red , it attract thousands of attention (cehh , ye ye je kan) .

the reason why i said that because , MY GORGEOUS RED FIPPER HILANG ! paling menyedihkan ianya hilang kat masjid . kat MASJID !

ame sedeh sangat atas kehilangan kamu fipper .


pulanglah :(




5 Responses so far.

  1. a m e says:

    to aneff ; haruss laa wey . rindu ohh kat red fipper tu . banyak berjasa . -____-"

  2. sama kes masa shin hilang sandal levi's shin thn lepas masa solat terawikh.. 1st time beli barang levi's.. tetiba kena rembat.. down rasa kejap.. ralat.. sbb syg

  3. a m e says:

    to shin ; kann shin . ame sgt ralat . ame pelik laa , how come orang datang surau , masjid dengan cukup selipar bagai , tapi nak curi selipar orang . haish , pelik . kann kann ?

  4. baby Azie says:

    ame .. tu ziemah yang bg taw.. =(
    psgn nye kt ziemah maseh trsimpan rapi lagi.. huhuhu