ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

money ohh nuffnang ! ;)

Posted by Amir Aidid - -

hey bloggers . HAHA :))

well , i have made my nuffnang account ages ago , tapi ame sangat jarang bukak and worst thing worst ame pun lupa ame ade nuffnang account . till the day my friend , faris told me yang die sangat excited sebab blog die dah reach RM3.00 ! and now ame tak sure laa blog die dah berapa ringgit , i bet mesti dah meningkat . kan faris kan kan ?

so , after a while , ame pun terpikir untuk buat nuffnang account , and wallah , ame dah ade rupa nye nuffnang account . HAHA . so , faris asked me to put nuffnang ads at my blog and with his help , ame berjaya letak kan nuffnang ads tu . jyeah ! TERIMA KASIH BANYAK BANYAK FARIS SYAZWAN ! :)

and , here it is ! MY BLOG DAH REACH RM6.00 ! yes i know it is small amount of money , but like seriously , IM SOO HAPPY , major happy . :))

hopefully the amount will raise day by day .
hoho :) .




4 Responses so far.

  1. a m e says:

    to aneff ; aneff dear , aku dah post a link kat wall facebook kau . please refer okayy . senang je nak wat nuffnang account . kau follow je steps yang die bagi nnt . okayy dear ?

    selamat mencuba . ;)

  2. wahhh..tahniah.. skit2 lame2 jd bukit.. same la ngn aie..dlu pun skit tp xputus asa..lame2 jd riban..berbaloi2..

  3. a m e says:

    to darkbatman ; HAHA . hey , thanks . agak laa . walaupun amount nye kecil , tapi ame happy sangat .

    btw , thanks for your comment , feel free untuk singgah singgah lagi ye . :)