ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

air dicincang tidak akan putus ! ;)

Posted by Amir Aidid - -

salam . hey gays and girls out there . HAHA . ;) actually few days ago , three of us had planned to hang out at bandar melaka . so , today is the day ! i met with those gays ! HAHA . for me , they are gays because , i had soo much fun and laugh whenever im with them ! tadi , sampai we all terus tengok wayang , UNSTOPPABLE . one word , terbaek !



the story-teller , actually , kteorg rncg nak jmpe , nak share and all the story throughout one past semester . so , here is arddri ghazali .


and this is me ! HAHA ;) and blaa blaa ohh , blaa blaa . and thats it , enough about me .. HAHA !


bukan kau seorg okayy ade baby ! sye pun ade gak . nie baby sye . muhammad aneff namo ehh . aww aww . early this morning , sye pick up die dlu kat bukit beruang tu , then terus jemput adry kat malacca central , and laju laju drive ke dataran pahlawan . pas tu , terus lunch , major hungry ! grr grr ~ hear that sound ? it is from my stomach ya all ! ;)

so , kteorg masuk wayang at 1.55 pm . and the unstoppable finally stop at 3.3o pm mcm tu laa , sorry , i didnt wear any watch ! right after then , we all pi karaoke at mahkota parade for 2 hours . and shafiq norhalim and izahar bahari joining us , both are my cousin . we was like , karaoke like crazy in there with some crazy moves ! ;3
lepas karaoke , we all pi atas padang dataran pahlawan tu ! agak agak nak maghrib bru laa kami gerak pulang .. and THE END !

ohh , lupe , tiket parking , RM9.50 ! -____-" i was like , huh ...

p/s ; thanks guys for the great day ! im looking forward to have another day like this in the future only better ! ;) one fine day .. okayy ?




3 Responses so far.

  1. Anonymous says:

    apsal gamba kau itam ? HAHA .

  2. a m e says:

    erk ~ hitam ? sebab dah petang laa . lighting x cukup okayy ! -___-"

  3. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...