ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

part 2 - siti suhaila's engagement !

Posted by Amir Aidid - -

uit uit . nie smbgn part 1 , siti suhaila's engagement day ! gambar tak berapa nak jelas laa , maklum laa , sye tak ade DSLR ! daddy ! can i have that so called dslr ? teringin laa nak pakai . jealous much okayy tengok cameraman tadi tu snap snap pictures using his very own dslr ! -___-"


hah , siti suhaila with her mom , aunty sarimah ! sme kan both of them ? hoho . ;)


peeps , meet cikgu siti suhaila bahari ! hah , die laa yang tunang hari nie . amboi , santek bukan ? baju die , letops hah ! HAHAHA . ;) tunang dah hah die , dlu sye , shafiq sume craving for her care . kalau duduk ngan si suhaila nie , jangan harap laa , mulut awk tu nak diam , asyek gelak je . plus , die ajar additional mathematics tu , TERBAEK WOK ! saket saket perut tau gelak during belajar tu ! HAHA . will miss those moment laa cikgu ! aww aww .


hah , makeup makeup . yang makeup kan die tu from STAGE , nama die GIGI if i not mistaken . pagi pagi buta dah sampai ! tabik betul kat Chinese nye time management ! bukan sje on time , malah , lebih lebih awal nye ! HAHA ;) ohh , at the moment she arrived , 'adek , ada air suam tak ? kasi kakak minum ! haus maa' HAHA . guling guling sye ketawa okayy .

ramai kan orang ! hah , yang ramai ramai nie , dari pihak lelaki , keluarga mohd fairuz laa . mase nie , sye tak sure laa ape yang dieorg borak borak kan . sebab sye di luar , membantu orang orang mengangkat lauk pauk laa and segala bagai lagi . aww ~ rajin kan ? *winkwink*


and seriously , i had soooo much fun there ! although , im f-ing tired !




2 Responses so far.

  1. Anonymous says:

    cuci cuci pinggan xde ? kan biase laki buat tu . XD

    eh , x nmpk lak kau tulis potong bawang , okay la tu .. ade kene mengene gak ngan pinggan . LOL .

  2. a m e says:

    cuci cuci pinggan ? kasar doe tgn nnt ! sume i have decided , utk angkat pinggan kotor je okayy !

    hahah . kan potong bawang , nanges nanges kot . ;)