ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Singgah Sahur Review # 3 .

Posted by Amir Aidid - -

salam semua ! 

another Singgah Sahur Review set . :\ set ke ? lantak laa pape pun , yang penting you all kena singgah blog mereka pada waktu Sahur nanti , bolehh ? nahh , jangan cakap tak boleh laa , most of you ame tahu ada yang tak tidur till Sahur kann ? ;) kalau nak singgah blog mereka , CLICK saja pada HEADER ya .


ini adalah blog seorang lelaku ya , ada juga kan lelaki join segmen ame . HAHA :)) so , blog ini boleh dikelaskan as readable blog , segalanya terang dan jelas untuk dibaca . and if possible kan widget followers itu , kamu letak kan atas sikit ya . :) 


ohh , another blog with song and its auto-play . :) the rest is okayy . background and fonts size , colors are soo clear and ame sangat suka ruangan entry yang luas . sangat senang untuk dibaca . so , this is another readable blog i guess . ;)


haa , header sempena Ramadhan giteww kann . menarik menarik . :) and nie , gambar gambar yang kamu letak di sidebar tu , if possible kan , shrink to fit kan gambar tu ya . kalau tak , dia akan jadi terlebih lebih gitu . the font jelas dan mudah dibaca , itu yang penting . ;) 


Dunia Blog Dan Permotoran . menarik kann ? pelbagai info mengenai dunia permotoran ada di sini . nak tahu dengan lebih lanjut , singgah ya . ;) bak kata mama ame , jangan pandai bawa je , jaga tak reti . haa , macam ame nie laa , ada kereta main redah je . :)) esok lusa tersadai tengah jalan kann . HAHA .


blog ame tak macam blog awak laa . :\ sebab blog awak lagi nice ! :)) seriously , blog awak lagi jelas dari segi fonts size and colors . and lagi cerah dan terang dari blog ame . maybe maybe , one day ame patut try something white kann . baru cerah blog ame , what say you people ?


psst , purple is one of my favorite color tau . and your purple is just nice ! ;) and you are using three columns right ? ame cadangkan kamu try two columns , ruangan entry kamu akan lagi luas nanti . ;) the fonts size and colors are soo clear and readable . you go girl . keep on blogging .


wuuu , ada tapak tangan berdarah , takut ame wak . :)) blog lelaki kan , harus laa merah merah giteww . nice nice . merangsang kesungguhan pembaca untuk baca entry anda . :) the fonts semua okayy , jelas , senang untuk dibaca . and kamu belajar Mandarin ya ? sama laa kita . ;)


haa , blog ame dah tahap antarabangsa hokeyy , even student in Russia joined my segmen . HAHA . ;) well , something bout this blog , the fonts jelas dan terang ya tuan tuan dan puan puan . and cume satu je , for commenting , ame cadangkan kamu singkirkan that word verify tu , baru laa mesra pembaca . :)


haa , another blog lelaki . :) okayy , fonts size and colors yang sangat meriah ya tuan tuan dan puan puan . each paragraph for each entry warna nya berbeza . quite menarik juga ya . :) kalau kena pilih warna yang betul laa . kalau tidak , sakit mata juga kann . :) but so far , okayy je ame tengok . 


i hope i cropped the right header . am i ? :\ blog merah meriah ya dear . but , loading for your blog quite lama , im not sure sama ada line ame or what , but the thing is , i have to wait juga laa tadi . :) and try manage your sidebar ya , sebab nampak macam dah bercampur dengan entry . the rest is okayy . :)

and done ! another 10 blogs ame sudah selesai review . ame ingin memohon maaf kepada kamu semua jikalau apa yang ame cakap kan diatas ada mengguris hati dan perasaan kamu ya . nie minta maaf awal awal nie . haha . 




11 Responses so far.

  1. thank you ! but camne nak singkirkan word verify tu ? :3

  2. bumbleB says:

    thanx ame.. tu la sy pn mmg nk buat border utk pisahkan sidebar n entry tu tp x reti T_T

  3. @bumbleB ; macam ne ehh ? ame try tengok kan dulu , kalau ame mampu , ame tolong ya . ;)

  4. @eddy syrol ; you welcome . thanks join tau . next segmen ame , join lagi ya .

  5. @Farahin Ahmad ; you welcome , kalau ame buat segmen lagi , jangan lupa join ya . ;)

  6. sorry la ame....lmbt respon lak....
    hehe...thks for the review bro...