ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Demam K-POP , hoyeah !

Posted by Amir Aidid - -

salam semua .

bercakap mengenai K-POP , hari ini kiri kanan depan belakang semua orang bercakap mengenai K-POP , ye ke ? -.- ada yang meminat K-POP , malah ada juga yang mengeji . :| lebih lebih lagi apabila di Malaysia sendiri ada Kumpulan K-POP yang diberi nama Max 24:7 . :) so , Max 24:7 for you all , yeay or nayyy ?

Max 24:7 terdiri daripada 12 orang ahli :O ramai kann ? macam mana mereka bekerjasama pun ame tak tahu . back at school dulu , cikgu pesan dalam satu group paling ramai pun 5 orang je . kalau dah sampai 12 orang nie , haiyakk ! :\ and , baru baru ini , Max 24:7 punya Official Video of Cinta 247 telah keluar . haa , dah tengok belum ? kalau belum , kat bawah ini ame ada sedia kan video nya untuk kamu semua . 


okayy , dah tengok video ? now , do some comments here people . haa , ada yang suka lettew . HAHA :)) kepada yang suka , dengan bakat 12 anak muda ini , terus kan . seriously , they need some fans . and kepada yang tidak suka , why ? can you all share with me why ?


bagi ame , ame lebih meminati lagu yang punyai maksud dan isi berbanding daripada penyanyi nya sendiri . tak kisah laa siapa yang nyanyi pun , asal kan lagu itu sedap dan bermaksud , okayy ame minat . but , Max 24:7 nie , *geleng geleng kepala*

p/s ; walau apa pun , jangan laa kita memperkecilkan bakat yang telah dianugerahkan kepada seseorang itu . 




16 Responses so far.

  1. azrijohan says:

    eh,entri kita lebih kurang sama lahhh


    http://azrijohan.blogspot.com/2011/08/khas-untuk-peminat-peminat-k-pop-max.html

  2. like so ewww. erk, eww sebab macam terlalu taksub nak ikut korean band. something like tak ada identiti sendiri.

    #justsaying

  3. maaf lah tp sy x suke :( lagu x best week sucks

  4. ai_nadz says:

    singgah sini..still newbie..really gile2 pnyer k-pop fan.. http://woonderfulangel.blogspot.com/

  5. mimiey says:

    k-pop tuh pun bermusim juga.. =.=
    macam2 jak dorang ne.

  6. saya layan k-pop yg betul2 k-pop je .. ;) lagu lagu mereka semua best !

  7. Aliah says:

    k pop kan kegilaan ramai gadis..yup i dah tengok video ni semalam..just saying that diorang perlu create their own identity..x perlu copy..baru diterima..

  8. Suka sgt ngan K POP, selalu tgk 393 astro one HD...layannnn....

  9. Judiene says:

    Ermm, ermm.
    *geleng-geleng kepala jugak

    :P

  10. erm..somthing wrong somewhere about this video clip.. tapi lagu bolehlah

  11. not bad laa.. tapi identiti kumpulan mcam ini masih baru disini. Sama ada radio akan main lagu diorang,kita xtau..huuu

  12. K O R I E says:

    hum.. korie akan buat satu entri khas mengenai isu ini~

    tunggu yah!