ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Segmen : Aku Couple Dengan Fya Pelangi !

Posted by Amir Aidid - -

salam sejahtera pada pembaca sekalian ! 

pada mula nya , memang ame nak join segmen ini , nak melamar blogger wanita lain , malu pule . :\ HAHA . and kebetulan few minutes ago , cik fya pelangi baru saja melamar ame ya tuan tuan dan puan puan . macam pelik pule kan , perempuan lamar lelaki ? ahh , tak kisah pun zaman moden kann ? ;) and psst , ame terima lamaran Fya tau . sorry gadis gadis melayu outside there . erk . :\
yang mana ada couple , boleh laa CLICK pada header ini untuk turut serta . 

segmen kali ini melibatkan pasangan lelaki dan perempuan . itu yang menarik minat ame nak join tu . grrr ~ HAHA :)) and sekarang tugas ame adalah untuk review blog partner ame ini , Cik Fya Pelangi . ;) first of all , ame sangat selesa bila berada di blog Fya , itu yang penting kan . kalau tak selesa , esok lusa kita tak datang lagi , ye tak ? ;) and , apa yang menarik perhatian ame , blog Fya ini mempunyai satu identiti . menggunakan  Pelangi sebagai identiti blog Fya membuatkan blog itu ceria ceria gitueww . HAHA :)) 

CLICK pada header untuk kenal couple ame ini . ;)

seterusnya , susun atur blog Fya sangat kemas dan tidak berserabut ya . dan itu yang membuatkan blog Fya agak ringan ya tuan tuan dan puan puan . ;) boleh dikatakan ame setiap hari singgah di blog Fya itu . adakalanya ame komen , adakalanya ame shout dan adakalanya ame tengok diam diam je ;) HAHA . dan ame rasa cukup laa setakat ini ya . why dont you guys CLICK HERE and melawat couple ame itu .

haa , part ini couple ame suruh tambah ; Fya ini untuk pengetahuan kamu , lemah lembut , sopan santun dan juga baik ya . haa memang pilihan ibu mertua masa kini laa . HAHA . gurau ya Fya , but honestly ame selesa berkawan dengan Fya . ;) auww statement . HAHA . :))

ohh , jangan jealous tau you all , couple untuk segmen ini je . ;) psst , suka sangat sangat bila Umar Faruq buat segmen couple couple ini . *gatal much ?* ehh , jap nak baca apa yang Fya tulis untuk ame pule ? CLICK HERE 




12 Responses so far.

  1. ces. kureng ame. cepuk kang. haha. zaman moden pulak katenye -___-"


    sebab fya sk blog ame lha. haha. * abis jujo da ni :P


    btw, thanx sudi treima jadi 'couple' ni :P

  2. wahhh...siap kena lamar ye..heee~

  3. kureng. tambah bebetoi. engatkan dy maen maen. haha. takpe lha. suka je :P


    ces. siap mention tu. couple hanya untuk segmen. kedekot ehh. haha.



    btw, thanx ame. thanx sgt2 :)

  4. phewitt...secocok abes! ;)



    da bole da tu ame..ehem2. ;D


    anep ble lg..kui3 ;))

  5. salam,

    tq sudi singgah blog sy... :) salam ukhwah n salam perkenalan...

  6. izfanora says:

    alamak, couple aku dah komen dulu plak.. hihi..


    kita bersaing lah nampkanyer.. :P

  7. Anonymous says:

    woooooooooooooohoooooooooooooo!!!!!

    adik saya ade 'couple'. ni wat jeles ni hakhakhak

    -youknowho-

  8. hello.. datang singgah balik dari segmen umar faruq.. :)

  9. ame, search engine tinggi r entry ni. pergh !