ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Kegemaran Ame Elms !

Posted by Amir Aidid - -

selamat petang semua . 

hari ini , ame nak kongsi kan kepada anda semua , apakah kegemaran ame ya ! HAHA :)) excited tak nak tahu ? :O anda semua pernah tengok tak iklan Oreo di kaca televisyen ? haa , itu laa kegemaran ame . maksud ame , ame suka ikut ikut iklan tersebut . HAHA . persis anak kecil kan ?


as in iklan , first step , anda perlu ada , beberapa keping Oreo biscuit , tak kan nak makan satu packet tu kan . nanti muak pule . dan juga a glass of fresh milk , tak kesah pun susu apa , Anlene pun boleyyy . HAHA :)) 










okayy , dah sedia kan Oreo biscuit and fresh milk as in the first step ? kalau sudah , lets proceed to the second step , as in the iklan . we putar putar the Oreo biscuit . HAHA . bayang kan macam mana ame putar the Oreo , how cuteee . erk , jangan darah hidung tu ya . 



haa , dah putar putar kann ? sekarang sudah menampak kan cream putih yang menghairahkan itu , tunggu apa lagi , jilat jilat laa pule ! the third step , jilat jilat cream putih tersebut . amboi , nikmat sungguh ya ! :O 








the forth step , step yang terakhir ya tuan tuan dan puan puan . putar sudah , jilat sudah , sekarang celup pule ! haa , celup kat ne ? haiyakk , celup kat susu segar Anlene tadi laa . HAHA :)) jangan celup lama lama , nanti Oreo pecah pule dalam susu segar tersebut . ;)





haa , ame dah kongsi kan kegemaran ame . HAHA :)) kegemaran anda ape pule ? ame selalu sangat ber-putar-jilat-celup ini dirumah , sehinggakan kawan ame cakap , haiyoo tak sangka kawan aku ini terpengaruh juga dengan iklan ya . HAHA :)) kongsi kan kegemaran anda hari ini ya , drop di ruangan komen di bawah . thank you !




13 Responses so far.

  1. maya anis says:

    hahhaha... nice :)
    xpernah pom buat cm tu...
    bez ker?

  2. Asal ikut orang nieyh ?? hehehe . boleh jadi satu geng OREO !! heheh ;)

  3. sy ada cawan oreo ni:

    http://i411.photobucket.com/albums/pp198/duchesskacak/12072011628.jpg

    anda ada ke?
    hahaha.

  4. haha ,. zana da lame xmakan nie =='

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/semak-kan-nama-calon-latihan-khidmat.html

  5. kalau tak suka susu camne ? :/ nak celup air milo boleh tak ?

  6. oreo..dah lama fiq tak makan biskut oreo..hehe.

  7. yum yum yum sedap2!!
    nak jugak, meh la makan dengan aman sambil tengok citer kartun hehehe..

  8. kalau ame suke makan oreo cicah susu anlene..opah pulak suke main aiskrim vanilla cicah biskut oreo!~~ sedappppppppp :P