ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Kamu Nilai Sendiri Ya ! :\

Posted by Amir Aidid - -

selamat malam semua ! 

im really pissed off dengan apa yang ame nampak ya petang tadi . well , ame baru saja sampai rumah daripada menonton wayang dan membeli beberapa barangs ya di AEON Bandaraya Melaka . later ame update ya . but right now , ame ingin kongsikan kepada kamu suatu gambar , dan ame nak kamu nilai sendiri dan nyatakan pendapat mahupun pandangan anda di ruangan komen di bawah ya .


haa , nampak ? cukup jelas dan besar kan gambar ame ini ? apa yang tidak kena mengenai gambar diatas ini ? jyeah , kereta itu TIDAK diletakkan dengan betul dalam petak parkir ya tuan tuan dan puan puan ! apa perasaan kamu bila bertemu dengan situasi begini ? nak nak , kamu dah dua tiga kali pusing cari parkir , memang hangin laa kan tiba tiba ada sebuah kereta 'makan' till dua petak parkir sekali ! mahu diletopkan kereta tersebut ya tak ? HAHA :))

sementara tunggu kamu mengutarakan pendapat dan pandangan kamu , ame nak pi mandi jap ! HAHA . baru sangat sangat masuk rumah ini haa , terus update bout ini . :)) dont forget to leave your comment below . ;)




27 Responses so far.

  1. dia x reti parking.. mungkin gak masa dia nak parking.. kira kanan dia pun kenderaan yg salah parking.. so dia maen masuk jer la *bersangka baik

  2. ish3.. selfishnye.. kesian org len tak dpt nak park kereta. -.-

  3. silap ukur saiz kereta dia kot tu, ame. hahahahahaha
    apa punya manusia. mentang2 park kosong kan.. kalau boleh nak park melintang..
    =,="

  4. AZTIQAH says:

    nie msti lesen kopi
    men bodek2 trus pass

  5. Mel Myera says:

    hahak. sumpah kelakar-sakit-hati entri ni. tak tahu la sama ada dia tak sengaja. tak perasan atau takde perasaan hhahaha. -.- baru amek lesen ke ape? noob giler kot.

  6. macam mana lah boleh dapat lesen, kalau nak parking kat petak pon tak betul nih =.=''

  7. diya says:

    baru dpt lesen agaknyee, so takutlah nak gune satu parking jeee . ini menyusahkan namenyee .

  8. saiazuan says:

    ni nk kena tarik blk lesen ni~

  9. Tak suka kalau ikot suka je parking camtu. Serious menyusahkan org lain nak park tak dapat.

  10. cik nana says:

    memang sgt menyusahkan. dah2 lah klu kat jusco tu susah cari parking. sondol je kete ni.

  11. nasib baik kancil . kalau alphard memang tunggu sape owner dia !

  12. sokong AM. kalau estima pn nk tngu jgk :D

  13. siyes chun..kalu boleh nk tulis surat cinta kat pintu kiri dan kanan guna kunci yang ada dalam poket time tu.. tinggal kenangan sikit kt tuan kereta..hak hak

  14. hahahhah..ketawa saya baca. pelik2 je perangai. pentingkan diri kan. haha

    byw, im namee. follow u terus :D sbb entry kelakar n best.

  15. lol. aku pun sampai sekarang tak reti parking betul. tapi takde la sampai makan space parking camtu XD

  16. tamak betul sampai amik 2 parking, pdahal kereta bukanny besar pun =="

  17. pergi TEAT JPJ balik ni..hapelah..kalo bapak aku nmpk ni...hu abessslaaa.......agak2 bangsa ape ek?aha

  18. atyn nayn says:

    haha.tamak! da park cmtu pndai2 la btol an.cmne jpj ley bg dy lulus ni. haha

  19. Sape punya sesumpah la parking gini gaya....FAILED!

    Mai lawat site Eichi Wordless Wednesday

  20. maybe die xperasan kot ,.

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/sports-day.html

  21. mungkin die ngat kete die lebar dan besar kowt...hihihi...

  22. x pandai dek kete kecik, nak makan space yg besar. kalau Aman, dah lama kene kete tuh, kene kutuk hahaha..

  23. GaRy™ says:

    hahahaha.... dia main rasuah je kot kat IM tuh... hahahaha..

  24. hape pun tak boleh la kancil ni.agaknyer dye nk terkucil tu.sebb tu parking main sottttt je..ehehehe