ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

TERIMA KASIH NUFFNANG ... LAGI ?

Posted by Amir Aidid - -

salam . 

masih ingat akan entry ame yang ini ? ame rasa belum sampai seminggu pun ame post entry tu kan ? dan hari ini ame login ke Nuffnang lagi , and ada something yang mengejutkan ame , ame dapat BE lagi . syukur syukur ! minggu ini saja , tiga BE ame dapat . pemurah sungguh Nuffnang ya . :) insyaAllah ame tak akan mengecewakan Nuffnang . ame akan terus update blog ini . :)

click untuk tumbesaran yang lebih sihat ya anak anak ;)

para pembaca sekalian , tujuan ame buat entry ini bukan untuk riak takbur or menunjuk nunjuk , jangan salah faham ya . tujuan nya adalah satu , ame nak membakar semangat para blogger untuk terus berblog , untuk terus aktif berblog , untuk terus update blog . sampai satu tahap kamu pun akan dapat your very own BE from Nuffnang . kerana ame yakin ramai di antara kamu mempunyai keinginan yang tinggi untuk mendapat kan BE kamu sendiri kan ? :)

so , buleh tak janji dengan ame untuk terus berblog ? buleh buleh ? ;) 




7 Responses so far.

  1. wahhh..hebat ah. 3 BE ek?? saya tak mengharap dah BE ni, susah nk dapat.

  2. A M E ! says:

    to salina sayang ; haha . thanks . mungkin Nuffnang murah rezeki nak bagi ame sampai 3 nie . huhu .

    to sergeant keroro ; jeles ? please dont . you will get yours soon . okayy ?

  3. aman x pernah dapat be..
    camne yerk?
    Ame femes, dapat la haha..
    belanja birkin bag satu haha..

  4. A M E ! says:

    to aman ibrahim ; ame pun terkejut juga bile dapat BE . mcm ne ame leh dpt ? ame pun tak tahu aman . :\ HAHA . femes pule ame nie , aman laa lagi femes . lalala ~ maigod ! birkin bag ? *drooling* dah lama kot ame nakkk !

  5. A M E ! says:

    to abang stalker ; alolo . kenapa pule tak akan dapat ? abg nie , tak baek tau ckp mcm tu . tak pe , tak pe . nnt kalau dah leh cashout , ame belanja makan cendol kat melaka , nak nak ?