ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Tukar Suka Sama Suka Bloglist !

Posted by Amir Aidid - -

salam . 

sebelum itu , ini adalah stick post *untuk entry terbaharu sila scroll ke bawah ya* dan ini adalah Tukar Suka Sama Suka Bloglist ! dan siapa siapa yang berminat , buleh laa komen disini ya . 


CLICK pada MATA saya untuk ke BLOGLIST berkenaan ! ;)




20 Responses so far.

  1. Afsar says:

    Http://afsarothman.blogspot.com

    tukar suker sama suker..wakakak
    #larikkkkkkkkkkk~

  2. A M E ! says:

    to afsar ; HAHAH . motif larik larik ? haha . ;)

  3. Ina says:

    ok...dah masuk dalam list..n follow...519

  4. ayie says:

    kalau tukar benci sama benci camne..hehe

  5. Bro ahmad says:

    follower yang ke 508 tukar link?

  6. salam,shah dah masukkan link awak kat bloglist sjiehan.com...

    jom baca dan komen Roti Krim HIGH-5 naik 10sen.

    harap2 slalu la awak masuk blog shah ni


    hehehe

  7. A M E ! says:

    to ina ; thanks ;)

    to ayie ; HAHA . ayie nak tukar benci sama benci ? ayie benci ame ya ? *nanges*

    to bro ahmad ; tukar link ? buleh juge . mari mari .

    to shahjiehan ; thanks . :)

    to keyri ; jum jum ! ;)

  8. Blog ni dah tersenarai dalam lulu-pages :)

  9. A M E ! says:

    to lulu caldina ; thanks miss lulu . :)

    to shahjiehan ; no big deaL . have a great day ahead ya .

    to amir aizat ; best kann . ;)

  10. ayie says:

    yup kami org bandaraya melaka..hehe.. ada 5 hang je

  11. A M E ! says:

    to ayie ; laa ye ke ? kalau macam tu , ada free time later kita leh hang out . :) ame pun di melaka sekarang .

  12. i follow sini uuu

    http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/06/geli-geli-je-aku-baca.html

  13. A M E ! says:

    to ezza ; hey hey . thanks follow ame . jap ye , ame put ezza on the bloglist ;)

  14. ayie says:

    ooo melaka juga ke?? dok melaka ke blaja kat melaka?

  15. A M E ! says:

    to jamal ; click pada mata saya tu , sekian terima kasih . :)

  16. wann says:

    wann di sini..saja mai jalan2 sambil polo ur blog..keep blogging,and jgn lupa klik mata dia.haha