ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Jom Tukar Suka Sama Suka Link Blog .

Posted by Amir Aidid - -

salam . 

uncle ben buat segmen lagi , and ame join lagi . lalala ~ kali ini segmen , Jom Tukar Suka Sama Suka Link Blog . haa , nama segmen yang panjang dan menarik , kann kann ? tujuan nya adalah satu , untuk tukar link blog antara bloggers . menarik bukan ? kata uncle ben lagi , ini adalah salah satu cara untuk meningkatkan traffic blog anda . siapa yang tak nak kan traffic blog meningkat ? haish , ame nak ! lalala ~

click pada banner kalau kamu teringin melibatkan diri juga .

selamat bertukar tukar link ya . mari kita lihat siapa yang nak tukar link secara suka sama suka dengan ame . lalala ~

okayy laa , nak solat dulu ya
;)




18 Responses so far.

  1. SAYA BERMINAT BERTUKAR LINK DENGAN ANDA

    http://blogfarha.blogspot.com

    SELAMAT BERKENALAN!

  2. sy brminat untuk tukar link ngn anda..

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

  3. ariana's says:

    Salam kenal. saya berminat bertukar link dengan anda.
    http://arianasstorys.blogspot.com/

  4. UpProfits says:

    SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA http://eiz1004.upprofits.com/

  5. nananaDya says:

    sy berminat nak tukar link dengn kamoo

    http://nananadya.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

  6. oke sy dh senaraikan anda dlm link blog sy.. leh datang tengok.

  7. sy dh senarai anda dlm blog sy..
    tq

  8. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

  9. SY BERMINAT MENUKAR LINK DGN ANDA.... KALAU SUDI NNT PS AKN LETAK DLM BLOGLIST JOM USHA BELIAU & REPLY LA YE KAT
    http://paksyahot.blogspot.com

    p/s:kalau takde nnt boleh usha kat entry http://paksyahot.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

  10. A M E ! says:

    to all ; thanks semua ! ame ada buat sticky post untuk bloglist tukar suka sama suka nie . later you can check you name sama ada ame dah list kan ke belum .

    kalau belum , let me know ya . :)

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/06/confess-230-tukar-suka-sama-suka.html

  11. Salam...
    SAYA BERMINAT dan suka MENUKAR LINK BERSAMA ANDa!!! pliss letakkan saya salam bloglist tuu..saya yang last sekali tu..185...sob3........

    Tukar sama suka-suka


    ...

  12. PikaPiko says:

    sy minat nak tukar link dgn awk :)

    http://magentalabel.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

  13. Ina says:

    berminat nak tukar link...

    http://desamahsuri.blogspot.com

  14. Assalamualaikum... wiiiwwwwiiiitttt~~
    Nadh datang melawat.. :)

    Nak ajak tukar-tkar link, itupun kalau sudi.. kalau sudi nanti tinggalkan kumen kat bawah ni ya:) maceh..

    http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

  15. jom kite tukar link ^^

    http://bidadari-kayanganku.blogspot.com/

  16. Alisya says:

    jom tukar link dgn alisya..

    http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html