ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

berasap washing machine !

Posted by Amir Aidid - -

selamat sejahtera kepada semua .

before ame menulis , ame nak minta maaf banyak banyak kalau The Scarlet Letter bawah nie benar benar membuat hidung anda berdarah , and buat kamu muntah muntah hijau . HAHA . kalau agak agak nak muntah , please dont continue to read that letter okayy :)

so , mari sambung dengan entry hari ini ya tuan tuan dan puan puan . ;) ame mula kan dengan gambar di bawah ini . lalala -____-"

tinggi laundry di atas mungkin sama tinggi dengan adik kamu yang berusia 3 tahun itu . LOL .

haaa , ada siapa siapa outside there nak fight dengan ketinggian menara laundry ame ? lalala . ame pun tak sangka macam ne laundry ame leh meninggi sampai macam tu sekali . ohh lupa lupa , actually tu bukan baju ame seorang ya , campur sekali dengan baju roommate ame juga . :) kami pun penin macam ne nak cuci baju sebanyak tu . kalau sumbat kat washing machine , mahu berasap machine tu kann ? tak terpusing oleh nya .


andai kata laundry kamu setinggi itu , apakah tindakan anda ?
hantar kan cadangan tindakan anda kepada saya ya .




8 Responses so far.

  1. OMG ! ameeeeee ! dahsyat nye laundry ame.. HAHA

  2. Zz~ says:

    hahaha banyak2,
    tapi ak nye pun banyak, sorang je da tinggi tu, sebulan x basuh ^_^

  3. A M E ! says:

    ti adila ; hahaha . kann . tak rajin laa nak cuci . nak hantar laundry buleh tak ?

    to zz ; amboi .. lagi dahsyat ! haha . nak fight ame nie . HAHA . then mcm ne kamu cuci ? ame rancang nak sent laundry je . lalala .

  4. k e y r i says:

    cer try masok bilik aku.. bergunung ganang laundry aku gamaknye.. haha

  5. A N E F F says:

    sedekahkan pada yg memerlukan ..