ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

countdown to final - 4 days to go .

Posted by Amir Aidid - -

salam .

sambil minum minum petang nie , ame sempat laa update blog nie haa . well , dah satu hari setengah ame tak update blog haa . ternanti nanti tak entry ame ? BHAHA . to be honest with you guys , ame macam tak berapa selera nak update blog for the past few days . why why ?

1. benar kah you people lebih suka kan informative blog ?

2. benar kah you people lebih suka kan entry ngeri , seksi dan ganas ?

3. benar kah you people lebih suka kan gossip artis sebagai entry ?

4. benar kah you people lebih suka kan gambar daripada tulisan ?


siapa siapa boleh jawab 4 soalan ame yang kat atas tu tak ? well , i just wanna know . ;) sebab ada orang cakap , informative blog lebih menarik minat . entry yang ganas , seksi , ngeri lebih banyak menarik readers and followers to your blog . and ada yang cakap gossip artis sebagai entry boleh naik kan jumlah traffic . betul ke ? and blog blog yang banyak gambar pula , lebih ramai yang view . ye ke ? :\

so , sambung balik kepada countdown . haha . -___-" berbaki 4 hari lagi nie , ame tak buat ape pun . maen the sims 3 je . terima kasih laa aneff marhfiz ! grrr . tangan kanan buat exercise financial accounting , tangan kiri main the sims 3 . buleh ? BHAHA .


seronok sangat maen the sims .
satu malam main , dua anak ame berjaya buat . LOL .




4 Responses so far.

  1. reader pelbagai. bkn boley nk puaskan ati sume org. klu entry best tp kadang2 xda reader gk. huhu^^

  2. Anonymous says:

    sambal ea?? hahhaha
    -MADI-

  3. a m e says:

    to norhafsham ; huhu . agak laa . ame harap sangat yang entry ame nie menarik orang untuk singgah blog ame . huhu . -___-"

    to madi ; typo kann . LOL .