ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

countdown to final - 5 days to go .

Posted by Amir Aidid - -

hola .

well , pejam celik pejam celik berbaki 5 hari lagi untuk ame menduduki final examination of my second semester . actually ame kinda worry bout my carry marks for this semester . as you all know , semester kali nie adalah semester pendek . so , everything nak cepat and kne we as a student kena catch-up dengan cepat juga . like seriously ame sangat kelam kabut few weeks before the semester end tau . tidur tak cukup . a day , an hour je kadang kadang ame tidur . -__-"



sepatut nya ame dah berada di puncak alam hari nie , tapi atas sebab sebab tertentu , ame terpaksa tangguh untuk pulang ke sana . insyaAllah kalau tiada aral melintang ame akan balik ke puncak alam after solat jumaat nanti bersama sama aneff . hope lepas nie no more tangguh tangguh tau . grrr .

apa yang ame buat hari nie , well , ame duk mengadap nota ringkas yang ame dah sedia kan earlier . dah tak sanggup dah nak mengadap buku teks yang tebal tebal tu . -___-" alhamdulillah nota ringkas banyak membantu ame selama ame menuntut ilmu nie . baik di peringkat sekolah dulu , mahupun peringkat universiti nie . banyak sangat membantu . adik adik cuba ye nanti . LOL .

bagi ame tak perlu nota ringkas yang berwarna warna bagai , tapi kalau buat tu , bonus laa bagi kamu . menarik nota kamu tu . and fyi , nota ringkas ame sume ame pakai pencil je . kelabu je warna nye . HAHA . asal ame leh baca , faham nota yang ame buat tu sudah memadai kan ?



alahai , mana nota on financial ratios nie ?
ohh lagi satu , nota ringkas tu jangan buat kecik kecik , nanti cicir .
*sambil selongkar meja*




7 Responses so far.

  1. a m e says:

    to zz ; thanks zz ! nape tak tidur lagi nie ? tak ngantok ke ? :)

    to aneff ; mudah mudahan . aminn . wish me luck . doa kan aku ye . :)

  2. deDetz says:

    selamat pagi ame,

    good luck untuk exam nanti yea...
    semoga dapat menjawab dengan lancar & yakin..

    dedet follow blog ini, keep in touch & salam persahabatan =D

  3. a m e says:

    to dedetz ; terima kasih ! terima kasih . doa kan ame ya . salam persahabatan too . :)

    to norhafsham ; terima kasih yo ! haha .

    to afiqazizan ; thanks . doa kan ame ya . mudah mudahan :)