ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

4 am with roti canai .

Posted by Amir Aidid - -

begitu indah Malaysia dengan pelbagai jenis makanan dan minuman . -___-" mutiff sangat kann . BHAHA . :))


roti canai amd chicken curry .

salam . selera sangat tengok gambar atas nie . grrr . HAHA . semalam ame makan roti canai nie . huh ? what so special about makan roti canai ? well , ame makan roti canai nie at 4 in the morning ! in the morning okayy . bagi ame makan roti canai jam 4 pagi itu special laa . LOL .

macam ne leh makan roti canai jam 4 pagi nie ? semalam , ahmad faris syazwan , the owner / author of this blog . CLICK HERE . datang lepak and did some revision with me . actually , this week kami full with common tests as our preparation before our final examination 12 DAYS from now . *kalau ame tak silap kira laa* :) semalam , sedang kami belajar belajar sambil ber blogwalking , perut kami mula mendendang kan lagu keroncong *keroncong or kerongcong ? im not sure* . and kebetulan , housemate ame nak keluar , then ame kirim laa roti canai . berkerut dahi housemate ame tu , masa ame cakap nak roti canai . ala ala ibu mengidam giteww . BHAHA .

as i told you all yang ame sekarang dalam process untuk mengemuk kan badan kan ? so , sekarang ame tak kira masa dan waktu , ape yang ame jumpa , atau ame rasa nak makan , ame makan semua . waaa . sebulan dua dari tarikh nie , tengok laa ame jadi ape . mungkin jadi si bulat , mungkin juga si tembam , atau mungkin si muncett . who knows kann .


esok ingat kan ame untuk timbang berat ye .
;)




2 Responses so far.

  1. snf says:

    roti canai manyak kolesterol.lalalaa

  2. a m e says:

    to snf ; ohh really ? sebab minyak ehh ? tak pe , tak pe . leh membantu ame untuk gemuk kann ? ;) HAHA .