ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

gastric attack .

Posted by Amir Aidid - -

*entry tertunda*

omjayy . last time ame kena gastric attack masa ame form 3 if im not mistaken . masa tu ade event kat stadium tun fatimah , malacca . and i was like bangun lewat that morning , so tak sempat nak breakfast . sampai je kat stadium tun fatimah tu , ade laa few peniaga jual air like coke , pepsi , 100 plus kat tepi tepi stadium tu . tapi berfikir akan perut yang kosong nie , ame lantas membeli sebotol coke dan meneguk nye dengan berselera sekali .

few hours after ame minum coke tu , muka ame mulai pucat and balik dari stadium tun fatimah tu , ame terpaksa stay kat bilik sakit , as ame duduk asrama during that time . :)

so , ame ingat kan tu laa kali terakhir ame kena gastric attack , rupa rupa nye , last week on thursday ame kena lagi ! masuk masuk kelas pagi khamis tu , classmate ame tegur , ame nape muka pucat ? and sebelum tu ame mmg dah rasa laen macam dengan perut nie . lepas je mereka tegur , lagi menjadi jadi laa sakit nye . hampir guling guling gak ame dalam kelas hari tu .


muka tahan sakit , buleh ? *buruk nye muka* -__-"

tengah sakit sakit tu , sempat kawan ame snap gambar ame , and pesan die ; letak di blog nanti ye . i was like , BHAHA . tau tau je mereka yang lately nie ame kemaruk update blog kesayangan nie kann .


ingat ye kawan kawan , jaga makan minum kamu semua .
take care .




4 Responses so far.

  1. mke gastrik cute mcm tu ek ame..haha.mkn jaga2 la dik..masam2 pun x bole sgt.

  2. a m e says:

    to abang stalker ; HAHA . somel ke muka ame tu ? HAHA . ame tengok pun gelak sndr . HAHA .

    baek laa . lepas nie , ame akan lebih berhati hati . thanks abg ! :)

  3. a m e says:

    to muhammadnuraizuddin ; baek laa , baek laa . after this ame akan lebih berhati hati dan menjaga makan . thanks for your concern . :)