ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Contest Natural Beauty - Abg Stalker

Posted by Amir Aidid - -

contest , contest and more contest . jyeah , ame nak join another contest . so , contest kali nie , abg stalker yang organize *im not sure organize is the suitable word or not* . thanks to abg stalker becuase giving me a chance to join this contest . lets proceed then .



abg stalker pesan suruh letak gambar nie kat entry , yes , i did it . abg stalker juga cakap , contest nie bukan untuk cari siapa yang paling cantik , tapi untuk memuji keindahan ciptaanNya . tujuan nye satu , supaya kita tak rasa malu dengan kecantikan semula jadi yang telah dikurniakanNya . so , next is my picture .

i hope this picture is clear enough .

taaadaahhh . first question yang keluar from my mouth , santek kah ame ? LOL . this morning ame bangun , and ame terus tergerak untuk snap this picture . rupa rupa nye , abg stalker ade wat contest , what a instinct kan . so , lots of people pernah bagitau ame yang kalau nak tau diri nie santek ke tak , snap a picture lepas kita bangun tidur . well , ame tak tahu laa sejauh mana kebenaran nye , but looking at my picture above , yes , ame rasa tenang and nak cakap santek tu , tak laa . nanti orang cakap masuk bakul angkat sendiri lak kan ? so , let just abg stalker yang judge gambar ame nie santek ke tak . BHAHA .

and i would like to have ;


to join this contest too .


try laa snap picture kamu semua after bangun tidur .
ame dah cuba , now its your turn .




4 Responses so far.

  1. clear enough dik.. :) wah ame..cantek pic.tp bkn abg jurinya.thanks yup join.gud luck ame. ;)

  2. a m e says:

    to abang stalker ; clear enough ehh ? yeah yeah . tak rugi laa ame pertaruhkan gambar tersebut kann ? huhu .

    ohh , abg bukan juri ke ? huhu . sorry . ingat kan abg juri nye . :)

    thanks for the good luck wish . have a nice day abg .

  3. a m e says:

    to blogberry emry ; thanks for your visit . salam ziarah too . have a nice day . :)

    take care .