ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

mengelupur buka buku account !

Posted by Amir Aidid - -

an hour ago -

one message received ;
ame , dont forget tau esok kita ada sort of quiz account . topic yang kita belajar last week tu tau . jangan lupa selak selak buku tu sikit .

replied with ;
thanks ingat kan ame . ame lupa langsung langsung . -___-"


lepas je dapat msgs tu tadi , mengelupur laa ame cari calculator , textbook financial accounting and notes lama lama . hoho . the picture above was taken 5 minutes before ame update blog nie . HAHA . perlu ke mention bout 5 minutes tu ? -___-" . sejam je ame wat revision account untuk quiz esok , cukup ke ? :O tak pe laa , lepas dinner nanti sambung semula . ;)


wish me luck people .




2 Responses so far.

  1. eera says:

    nasib soklan tak susa sgt kn..?
    wink3

  2. a m e says:

    to eera ; alhamdulillah soalan tak sesusah mana . tapi , yang pasti ame dah salah dua . haha . the ration part 2 : 1 tu . dengan ape ntah lagi satu . hoho .