ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

first timer !

Posted by Amir Aidid - -

last two days ago , my friend , azeera ahmad , told me that anda di tag . sila rujuk blog . haha . so i was like , -________-" owhh okayy okayy .
i had no idea whats tag is all about .
but , heres for you azeera .

1 . apa benda paling penting dalam hidup anda ?
the answer will be , both of my parents , no doubt !

2 . benda terakhir korang beli pakai duet sendiri ?
HAHA . my favorite galaxie mazagine , semalam baru beli , with the picture of rihanna the red hair as its front page . ;3

3 . di mana tempat perkahwinan korang dan apa tema perkahwinan korang ?
omg ! omg ! leh skip tak soalan nie . tak pikir lagi laa .

4 . adakah korang sedang bercinta sekarang ?
im not ready for any commitment . terima kasih . *ceh , jawab budget artis je* LOL .

5 . berapa lama korang akan mencinta kekasih korang ?
well , kalau dia dah hadir dalam hidup sye , for sure , i will love that person forever . kan kan ?

6 . novel/buku/majalah terakhir yang korang beli ?
told you before , galaxie ! damn , im a big fan of galaxie magazine , never missed of buying that magazine . take note ya galaxie editor ! awww . ;3

7 . antara mak ayah korang , mana yang korang lebih mesra ?
to be honest , ngan mama laa ! ngan papa kurang cket , but , kteorg still maintain that relation between father and son . so , no worries okayy .

8 . namakan orang yang korang betul betul nak jumpa dalam hidup korang ?
omg . it such a long list . so , later laa ye sye list kan ! HAHA .

9 . adakah korang basuh baju korang sendiri ?
alaahai , kasar tangan mak , nyah ! HAHA . kadang kadang tu ade laa , mana baju yang tak leh masuk mesin tu , sye berus laa tangan . hoho ;)

10 . dimanakah tempat yang korang betul betul nak pergi ?
somewhere yang sye leh relax kan minda , berangin agak kuat . best . wooo ~

11 . pilih salah satu , peluk atau cium ?
alaa , can i have both ? *winkwink*

12 . beritahu 1 benda tentang orang yang tag anda ?
she is my sister ! so , back off bitches ! HAHA .

13 . 5 lagu yang korang suka dan selalu dengar ?
hey , soul sister , teenage dream , just so you know , thank God i found you , and suara . leh list lebih tak eera ? HAHA .

14 .blogger yang dipertanggungjawabkan untuk menjawab tag ini ?
erk ?




2 Responses so far.

  1. a m e says:

    HAHA . your welcome . nie first time wat tag nie okayy . hoho .