ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

new year , new place , new life !

Posted by Amir Aidid - -

hey peeps ! tomorrow will be the last day for 2010 . well , papa decided to send me back to puncak alam by tomorrow , eleh , die nak suruh anak die celebrate new year ngan kawan kawan kot . HAHA ;)
so , here are some pictures of the house ; ade 8 orang sume yang duduk sebumbung nanti , 8 badass hunky dudes ! auwww .



hah , nie rumah weols ! santek kan ? ohh , the one with the yellow shirt tu , zarul name die ! hah , die laa roomate sye nnt ! kat bawah nie , gambar bilik kami .


ohh , this will be our room , kosong lagi ! :( barang satu pun belum masuk . sibuk nak beli katil laa , meja solek bagai -__-" mampu ke ? BHAHA ! alahai , yang dua orang tu model je ! bilik dieorg kat sebelah bilik kami . pape , ketuk dinding je for help !


auwww . staircase rumah nie somell sangat . first time masuk rumah nie , i was like turun naek tangga only God knows for how many times ! BHAHA . like seriously , our house nie , kosong lagi , memang belum masuk pape barang lagi , by the end of january penuh laa agak nya rumah nie .


the kitchen ! hah , zarul laa chef kan rumah nie kelak ! auww , sedap sangat zarul masak okayy . dapur pun still kosong -__-" naek cuti nie , tak tau laa zarul bawak ape untuk letak kat dapur nie . jangan cabinet rumah pun die hangkut bawak pi sini sude . :))

enough for now , well bout our house , what say you people ?

saya suka rumah baru saya




2 Responses so far.

  1. Anonymous says:

    nice house . mcm org yg dah keje ..

  2. a m e says:

    haha . thanks ! i will take that as a compliment . well , free free nanti leh laa datang melawat kteorg kat sini .

    ade satu bilik kosong , so kteorg wat guessroom . buleh ? huhu . :))