ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Jom Tambah Follower !

Posted by Amir Aidid - -

salam semua . 


i found this interesting segmen by Lulu Caldina . well , interesting name huh . :) this segmen is a must-join-segmen , believe me . setelah sekian lama berehat dalam berblog , ini merupakan segmen pertama ame join setelah puas berehat . and now , if possible ame akan keluar kan satu hari , satu entry , as i dont want to let you people down . ;) 


okayy , back to the segmen people ! segmen jom tambah follower ini merupakan satu idea bijak ya tuan tuan dan puan puan . as a blogger , ame tahu , faham kita semua mahukan followers , dengan ada nya followers akan ada nya readers , dan dengan ada nya readers akan naik laa traffic blog . am i right ? correct me if im wrong ya . 

kepada sesiapa yang ingin menyertai nya , CLICK saja pada banner diatas ya . :)

tapi followers yang kita semua cari bukan laa sekadar followers saja . bukan sekadar yang menekan button follow saja . tapi kita mahukan followers yang aktif . maksud aktif disini ialah , apabila kita update blog , mereka singgah , mereka tinggalkan jejak di shoutbox , lebih bagus lagi , mereka tinggalkan komen di entry entry kita . followers seperti ini laa yang kita dambakan . betul kann ? setuju dengan saya ? 


jadi tunggu apa lagi , mari tambah followers anda ! impress them with your have-wow-factors-blog !




33 Responses so far.

  1. Zamri A. says:

    Betul tu. Must be active! Nway, thanx for being my followers! and FB fan too! =)

    p/s: just one comment. Ur blog can't be read in Internet Explorer, sbb the shoutbox jd penuh satu page! hav to use Chrome instead. huhu...

  2. SALAM KENAL,DR SEGMEN YG SAMA,SAYA SUDAH FOLLOW KAMU,KALAU SUDI,JUMPA DI BLOG SAYA..

  3. ila says:

    saya follow blog nie pon melalui segmen lulu

  4. singgah sini...
    kita pon join segmen ni...
    JOM TAMBAH FOLLOWER :D

    http://ekinperasanhodo.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

  5. pergh..da nk sama jumlah follower dgn abg la.adik melawan abg ni.hahaha

    xpe2..:)teruskn memikat follower k.abg tahu pikat prmpn je..:P

  6. datang membalas kunjungan kamu....pertama kali jumpa blog seperti ni

  7. Judiene says:

    I am an active blogger and reader and I think getting a lot of comments from your readers is more satisfying.
    Am I right Mr. Ame?

  8. ctie anis says:

    singgah balas..
    trime kasih singgah blog anis..
    :)

  9. datang sini nk balas singgahan ame....
    thankz coz sudi singgah blog erah...
    ^___^

  10. tora dtg lg...suda follow blik =)

  11. Hye, datang singgah sini.

    Salam perkenalan :)

  12. Sis follow sini back okey...dari segmen lulu...Thanks follow Akak...

  13. Lyanie says:

    singgah sini dari segmen Lulu.. akak dah follow.. kalau sudi meh ke blog akak n follow... :)

  14. Ninie says:

    datang dr segment sama. tq sudi singgah jenguk ninie. sudi2 la follow pula...hihiks. dh follow kamu... =)

    nak jemput join contest Ninie....
    Sudi2 la kalo ada masa yer...hihiks

    "Contest: Di Mana Ninie?"

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/contest-di-mana-ninie.html

  15. kunjung balik. dr segmen same ! suka belog awak hokehhh ;) follow sini ! :D

  16. Nini D.. says:

    salam kenal..Nini dtg dari segmen Lulu.tq sudi singgah blog Nini :)

  17. ashikin says:

    salam singgah... i follow u back! ;)

  18. Mrs Lurve says:

    follow disini, sudi2 follow Mrs Lurve kembali



    http://indahitukamu.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower

  19. Salam kenal,

    Balas singgahan dari segmen lulu caldina...terima kasih ye. Follow kamu juga...

  20. salam kenal. Dari segmen yg sama. Dah jadi follower :)

  21. dah follow dah & jemput2 lah follow kita punyer jgk erk..hehehe:)

    by the way, nice blog:)

  22. hello back >_< !
    thanx for following my blog ngee .
    datang sini & follow u balik okengg .
    selamat berkenalan ^^"

  23. Balas Singgah dari Segmen Lulu.
    Salam Perkenalan!
    Done followed... =)

  24. salam...oshin dtg tuk membls kunjugan :)

  25. Datang merangkak dari segmen lulu^^
    Sory lambat serbu.huhu=.=
    Salam kenal yea :D
    Jemput singgah,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html