ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

im too lazy for everything .

Posted by Amir Aidid - -

good morning .


first of all , ame ingin menyusun sepuluh jari kerana sudah beberapa minggu tidak update blog . so many things happened to within this few weeks . i promise you that i will update that so-called-so-many-things-happened at this blog very very soon ya . 


tapi kan , nak kata ame MALAS nak update this blog pun ye juga -.- why malas ? kesan daripada so many things happened tu laa -.- i bet you guys mesti mengelupur nak tahu kan apa yang berlaku . i wish that i could tell you now and then , but im currently at Puan Fazalina's Class -.- psst , she'll kill me kalau tahu ame update blog during her class . HAHA .


and btw , my new semester sudah pun bermula actually . :) sudah seminggu laa ame ulang alik ke class . :| quite tiring , walaupun nak kereta kann -.- well , you know , for 4 months bangun jam 1 , 2 petang . tiba tiba saja kena bangun jam 7 , 8 pagi for classes . terkejut badan . first week , demam teruk , cant even bangun . ke class pun seret seret kaki . -.-

but afterall , im soooo excited with this new semester . why ? no answer . -.- but , seriously , im excited ! well , i guess i should end my entry here sebab Puan Fazalina dah pandang pandang ame nie haa . -.- till we meet again di entry seterusnya . :))




8 Responses so far.

  1. AyiLarimA says:

    Jangan malas, malas ye..
    Teruskan usaha dalam berblog..
    :)

  2. klu puan tu mrh,sebut nm abg 2.5kali tau. ;D

    ame,abg super duper lazy man! :(

  3. All the best Ame in study~ jga kesihatan k..

  4. Zamri A. says:

    it's okay Ame, the most important is to focus on d study first. Blogging, bila2 masa pun boleh.Nway, all the best in the new semester! :)

  5. Judiene says:

    Who's Puan Fazilina?
    Ko amek OM eh?
    Apsal tak pernah nampak eh?
    Hehe.

  6. thanks for being my blogger friends...

    sudilah terima hadiah ni...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/versatile-blogger-award.html