ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Singgah Sahur Review # 4 .

Posted by Amir Aidid - -

salam semua . 

mari kita review 10 blogs lagi dari Segmen Singgah Sahur Pucukandubi . untuk terjah ke blog mereka , CLICK saja pada HEADER mereka ya . ;) 


if someone ask me , which blog they should read , i will suggest this blog . well , everything seems to be quite okayy here . the fonts size and background colors , semua nya jelas dan terang . :) i love that clock , i used to have it before blog ame berubah wajah . :) and girl , blogwalk some more , let people know bout your blog . okayy ?


again , another blog yang akan ame suggest kan kepada anda semua . :) simple , tidak berat with widgets . loading pun cepat . the fonts terang dan jelas untuk dibaca . kemas dan teratur , and menujukkan ciri blog seorang wanita ya tuan tuan dan puan puan . :)


salam kenalan Cik Non . :) the fonts size and color dah okayy dah . jelas dan senang untuk dibaca ya . and if possible , followers widget itu letak kan diatas sedikit ya . ;) and rajin rajin update and blogwalk tau , lets tell other people blog your blog . 


okayy , first of all , i love your header boy ! grr . i love shoes too ! HAHA . i kinda like your blog because soo clear , and jelas untuk dibaca . people outside there prefer readable blog . ;) keep it up boy . rajin rajin blogwalk and sama seperti blog blog di atas , let other people know bout your blog .


purple yaw ! santek pule blog with purple theme ini haa . and well , kekemasan dan wanita memang tidak dapat dipisahkan ya tuan tuan dan puan puan . blog ini sangat kemas ya . teratur . dan yang penting jelas dan terang untuk dibaca . good luck dear . :) 


haa , Ramadhan header some more ! wewwitt . nice nice . ada banyak Hello Kitty gitueww . minat ya awak ? :) well , nothing much that i can say bout this blog . the fonts , the background colors semua nya terang dan senang untuk dibaca ya . ;)


haa , blog ini meriah hokeyy . once ame masuk , ame dikejutkan dengan lagu yang agak menarik . tapi kan dear , if possible dont autoplay kan song tu ya . ;) and , kamu gunakan three columns right ? why dont your try 2 columns , and you will have more space for your entry . ;)


well , this blogger sangat suka blue . am i right ? ;) the background is blue , most of the fonts color is blue even the author herself banyak bergambar with something blue ;) haha . but heres one thing , if possible cuba standardize kan color font untuk setiap entry ya . :) better i guess .


pada mula ame masuk blog ini , i was soo amazed ! soo polkadot , soo santek . ame rasa sangat ceria ya tuan tuan dan puan puan . :) kemas dan tersusun segalanya . good job girl ! but , one thing here , if possible , dont use autoplay for your song di blog ya . ;) 


first of all , merah dan hitam sangat ohhsem ya ! jyeah ! and heres the thing , if possible , tukar your font size ya , make it bigger , better . :) and next , kalau mahukan loading blog yang cepat , cuba buat 3 entries per pages ya . and last but not least , kalau nak letak lagu di blog , make sure lagu yang mendamaikan kata orang pun kann . ;)

and done ! another 10 blogs ame sudah selesai review . ame ingin memohon maaf kepada kamu semua jikalau apa yang ame cakap kan diatas ada mengguris hati dan perasaan kamu ya . nie minta maaf awal awal nie . haha . 




9 Responses so far.

  1. best2..review la blog ja jgk.za da follow.
    jemput follow back :

    http://mynameisnurzakiah.blogspot.com/

  2. thanks ame, bngge jap dapat direview oleh blogger otai..harap dapat beri tunjuk ajar dalam dunia blogging..:D

  3. diya says:

    thanks ame for the review :)
    kene terjah blog2 lain nie.

  4. yup2..
    xbpa suka sgt ngan blog yg da lgu autoplay nie..
    klu bkak byk2 blog, jdk bingit..

  5. Thanks yep ame 4 the review.. kne ikut nasihat la ni ea..heee

  6. hahaha. mana ada.. saya tak reti lah nak edit blog. alang2 header kaler biru. so..go on je la kaler biru. ehem. jgn pkir lain. hahaaha :P