ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Singgah Sahur Review # 4 .

Posted by Amir Aidid - -

salam semua . 

mari kita review 10 blogs lagi dari Segmen Singgah Sahur Pucukandubi . untuk terjah ke blog mereka , CLICK saja pada HEADER mereka ya . ;) 


if someone ask me , which blog they should read , i will suggest this blog . well , everything seems to be quite okayy here . the fonts size and background colors , semua nya jelas dan terang . :) i love that clock , i used to have it before blog ame berubah wajah . :) and girl , blogwalk some more , let people know bout your blog . okayy ?


again , another blog yang akan ame suggest kan kepada anda semua . :) simple , tidak berat with widgets . loading pun cepat . the fonts terang dan jelas untuk dibaca . kemas dan teratur , and menujukkan ciri blog seorang wanita ya tuan tuan dan puan puan . :)


salam kenalan Cik Non . :) the fonts size and color dah okayy dah . jelas dan senang untuk dibaca ya . and if possible , followers widget itu letak kan diatas sedikit ya . ;) and rajin rajin update and blogwalk tau , lets tell other people blog your blog . 


okayy , first of all , i love your header boy ! grr . i love shoes too ! HAHA . i kinda like your blog because soo clear , and jelas untuk dibaca . people outside there prefer readable blog . ;) keep it up boy . rajin rajin blogwalk and sama seperti blog blog di atas , let other people know bout your blog .


purple yaw ! santek pule blog with purple theme ini haa . and well , kekemasan dan wanita memang tidak dapat dipisahkan ya tuan tuan dan puan puan . blog ini sangat kemas ya . teratur . dan yang penting jelas dan terang untuk dibaca . good luck dear . :) 


haa , Ramadhan header some more ! wewwitt . nice nice . ada banyak Hello Kitty gitueww . minat ya awak ? :) well , nothing much that i can say bout this blog . the fonts , the background colors semua nya terang dan senang untuk dibaca ya . ;)


haa , blog ini meriah hokeyy . once ame masuk , ame dikejutkan dengan lagu yang agak menarik . tapi kan dear , if possible dont autoplay kan song tu ya . ;) and , kamu gunakan three columns right ? why dont your try 2 columns , and you will have more space for your entry . ;)


well , this blogger sangat suka blue . am i right ? ;) the background is blue , most of the fonts color is blue even the author herself banyak bergambar with something blue ;) haha . but heres one thing , if possible cuba standardize kan color font untuk setiap entry ya . :) better i guess .


pada mula ame masuk blog ini , i was soo amazed ! soo polkadot , soo santek . ame rasa sangat ceria ya tuan tuan dan puan puan . :) kemas dan tersusun segalanya . good job girl ! but , one thing here , if possible , dont use autoplay for your song di blog ya . ;) 


first of all , merah dan hitam sangat ohhsem ya ! jyeah ! and heres the thing , if possible , tukar your font size ya , make it bigger , better . :) and next , kalau mahukan loading blog yang cepat , cuba buat 3 entries per pages ya . and last but not least , kalau nak letak lagu di blog , make sure lagu yang mendamaikan kata orang pun kann . ;)

and done ! another 10 blogs ame sudah selesai review . ame ingin memohon maaf kepada kamu semua jikalau apa yang ame cakap kan diatas ada mengguris hati dan perasaan kamu ya . nie minta maaf awal awal nie . haha . 




9 Responses so far.

  1. best2..review la blog ja jgk.za da follow.
    jemput follow back :

    http://mynameisnurzakiah.blogspot.com/

  2. thanks ame, bngge jap dapat direview oleh blogger otai..harap dapat beri tunjuk ajar dalam dunia blogging..:D

  3. diya says:

    thanks ame for the review :)
    kene terjah blog2 lain nie.

  4. yup2..
    xbpa suka sgt ngan blog yg da lgu autoplay nie..
    klu bkak byk2 blog, jdk bingit..

  5. Thanks yep ame 4 the review.. kne ikut nasihat la ni ea..heee

  6. Anonymous says:

    hahaha. mana ada.. saya tak reti lah nak edit blog. alang2 header kaler biru. so..go on je la kaler biru. ehem. jgn pkir lain. hahaaha :P