ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Pusingan 2 ; Logo BLOGundi KUMPULAN A !

Posted by Amir Aidid - -

hello there people ! 

hari ini ame join a segmen anjuran Datin Tyka . pada mula nya , ame tak sangka segmen ini berperingkat , haa , syukur pada peringkat pertama , ame telah berjaya dan seterusnya melayakkan diri ke peringkat kedua ini . ohh , dikesempatan ini ame ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka mereka yang sudi mengundi ame di peringkat pertama tadi .

so untuk peringkat kedua , kami sekumpulan dikehendaki untuk mereka sebuah logo . woww ! HAHA :)) and our  logo would be ... *drumming sound*


"bila blogger menaip , kisah mula tertulis . kisah yang adakalanya tentang dia , kamu mahupun mereka . adakalanya kisah yang ditulis berdasarkan khabar atas angin , adakalanya berdasarkan kebenaran . senyuman mula terukir bila blogger menaip . kisah yang tadi nya tertulis , dikongsikan dan dibaca oleh segenap masyararat . setiap yang membaca pasti akan ade senyuman yang terukir di bibir mereka . bila blogger menaip ikatan antara blogger mula menjadi utuh . perkongsian ilmu , pertukaran pendapat antara pada bloggers dan semua nya berlaku bila blogger menaip" 


sedikit info mengenai logo ya ;
kami memilih nama BBM , Bila Blog Menaip .
that smiling orange melambangkan kami semua bloggers yang sememangnya happy go lucky .
that smiling orange holding a smartphone right ? bagi kami , berblog itu satu kemestian walaupun tanpa laptop disisi kerana , guna smartphone pun boleyyy !
ohh , tema warna orange adalah sangat bertepatan dengan blogger.com ya .

ahli kumpulan ame ;
aini aimi
riben puteh 
oppa kudin
amalina zainal

and now , jika anda tidak keberatan , lontarkan komen anda mengenai logo kumpulan kami di ruangan comment di bawah ya ! setiap komen anda sangat kami hargai :)




56 Responses so far.

  1. wow.. nice beb logo tu.. simple itu cool!! haha.. btw, aku suka warna n design dye.. :D

  2. A N E F F says:

    very nice description + awesome logo + clear entry !

    good luck to all of you and yes , bila blogger menaip , kisah mula tertulis :)

  3. A M E ! says:

    to umar faruq ; thanks umar ! jyeah . simple itu cool !

    warna orange macam santek kann .

  4. A M E ! says:

    to aneff ; ohh thank you , thank you ! ohh btw , hows your kempen so far ? haha .

  5. dear !! lawa la . tapi kalau boleh besarkan sedikit nama2 tuu . sian lak korang nnty kami tak nampak nama tuu . over all . gud job !!

  6. memula baca BBM i tot kinda blackberry tuh...upenya bila blog menaip ke :) nice one

  7. A M E ! says:

    to .M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. ; hey . thanks . huhu . go BBM go kann !

  8. A M E ! says:

    to farrah ; thank you dear ! haha . thanks tau singgah sini and komen . :D

  9. ok..mate da penat..haha nk tidur je rase..huhu

  10. comel2..^^ he3..suka warna oren..^^

  11. fad ali says:

    wahhhh...macam masuk rumah banglo la blog nih...nak follow terus...

    ehh..nice logo!hehehe

  12. A M E ! says:

    to taufiq ; HAHA . kannn . menarik tak ? HAHA . thanks ya !

  13. A M E ! says:

    to .M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. ; betul betul , ame pun suka juge ! HAHA .

  14. A M E ! says:

    to riben puteh ; haippp ! jangan tidur dulu ! belum abes nie ! HAHA .

  15. logo cantik,wrna sesuai la tu kaler oren.nmpk memancar mcm semangat group korg ni.bole prg jauh ni.gud luck ame n the gang.

  16. ame: yela..bersekang mate ni..adoi nye pon..penin2..

  17. A M E ! says:

    to aremieroul ; haha . thanks . agak santek kan warna orange tu . ;)

  18. wow orange..
    nampak mcm ade muka annoying orange kat ctu..
    kihkihkih

  19. A M E ! says:

    to fad ali ; HAHAH . motif sangat rumah banglo ? HAHAH . thanks follow !

  20. A M E ! says:

    to fiera ; thank you awak ! <3

  21. A M E ! says:

    to abang ; thank you , thank you . wish us luck tau abang .

  22. A M E ! says:

    to riben ; haha . jangan jangan . nahh ame buat kan coffee . :D

  23. ame: betul nk buatkan riben coffe? haaa riben stay up tunggu neh! hehe

  24. ok..tak tahu nak komen apa logo tu...nice..kerjasama yg bgs..hehehe

  25. A N E F F says:

    singgah sini carik kucing ilang ~ boleh ?

    BHAHAHAHA !

  26. A M E ! says:

    to hidayat ; HAHAH . thanks . annoying ke ? HAHA .

  27. A M E ! says:

    to misz bubble ; sayang misz bubble jugak ! HAHA .

  28. A M E ! says:

    to riben ; haah haah . nak wat laa nie . tunggu ehh . tgh masak air tu .

  29. A M E ! says:

    to kunci locker ; HAHA . apa yang penting ? kerjasama kannn ?

  30. A M E ! says:

    aneff ; boleh aneff boleh . ! :*

  31. cepat la korang~ kapar da ni.. ne kopi nye td? dahaga gak ni

  32. taufiq~ hehe.. jgn tertipu yew~ hikhik

  33. BBM ur da best ,..
    Gooo gooo ..
    Chaiyokk kwn !!!

  34. Stay up demi BBM .
    esok aina ade medikal check up ...
    Huhu

  35. kata2 yg sgt mendlm maksodnye tuu :D

  36. Yeah .. Harus la oppa ^^
    ame kan puitis ..
    Ta gitu ame (:a gitu ame (: