ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

GIVEAWAY : eqbalzack's fan page LOGO !

Posted by Amir Aidid - -


selamat sejahtera semua . :) 

sebelum ame melabuhkan tirai untuk hari ini , ame ingin sekali sertai satu giveaway yang dianjurkan oleh abang Eqbal Zack yang meletopss itu . :)) i bet all of you kenal sama ini Eqbal Zack kann ? ;) giveaway kali ini is all about designing a LOGO for eqbalzack's fan page at Facebook ! menarik menarik ! :O

for those who are creative enough , and wanna join this giveway , why dont you guys CLICK HERE and join it ! ;) 

actually , ame kinda malu malu nak join giveaway ini . mana tidak nya , most of them yang joined sudah begitu mahir dengan Photoshop , or any other photo editors . i was like , :O HAHA . disebabkan ame dah janji with him yang ame nak join , so , here im ! and , the design for EqbalZack's fan page logo ... * drumming sounds* :)) 

yeay ! so , how was it ? :O ohh ohh , heres another one .. *drumming sounds again*

jyeah yeay ! okayy , im done with this giveaway entry . HAHA :) ini saja yang mampu didesign . well , lets consider ame masih baru dalam designing and creating thingy ya . okayy ? ;) HAHA . last but not least , terima kasih kepada abang Eqbal Zack kita kerana menganjurkan giveaway yang menarik ini ya . 




5 Responses so far.

  1. eqbalzack says:

    salam,
    thanks ame! menarik!
    abg eq dah linkkan kat blog...boleh terjah blog abg eq nnt..
    baru belajar guna photoshop ke?kalau tengok design logo ni mcm dah pro je..hehe

    jgn lupa email details. abg eq nak pos badge dulu ok..

  2. logorithm says:

    I tak reti buat cenggini guna Photoshop. :-p

    All da best!

    [U] GIVEAWAY: EqbalZack's fan page LOGO!

  3. miahaha..cantek! kreatif je..
    ida x pandai la nak edit2 cmni..hehe...so x leh nk join la =p