ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

tolong saya , buleh ?

Posted by Amir Aidid - -

salam . 

well , for the past few days , ame terpikir untuk buat giveaway . but the thing is ame tak reti buat BANNER ! erkk . kesian kann . agak sukar untuk ame menggunakan Adobe Photoshop , Picnik and segala yang berkaitan dengan nye laa . maklum laa , orang macam ame nie , kurang creative nye . lalala . 

maaf , pakaian agak kurang sopan . erkk .

so , kat sini , ame menyeru siapa siapa yang sudi nak sponsor banner untuk ame , sila laa berbuat demikian ya . hal ini kerana ame benar benar memerlukan bantuan anda . kalau ame nak buat banner sendiri , alamat nye 10 tahun akan datang laa baru giveaway ame release . kann ? HAHAHA . 

kepada anda yang terbuka hati nak sponsor or buat kan banner giveaway untuk ame , do contact me at my facebook . tolong ya , banner simple simple will do . ;) ame sangat sangat hargai pertolongan anda sekalian . and ame dahulu kan dengan ucapan terima kasih . :)


okayy laa , nak mandi jap . 
panas sungguh malam ini kann .




3 Responses so far.

  1. A M E ! says:

    to aneff ; erkk . terima kasih . -___-"

  2. gudluck spe2 yg join GA..xtaw la nk kritik pe..sume da ok..blog pn kemas je..ok la tu..huhu