ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

creative people !

Posted by Amir Aidid - -

salam .

and jumaat yang lepas , ame and aneff naik satu bus yang sama untuk pulang ke shah alam dari melaka . and di sebabkan barang kami yang agak banyak , kami decided untuk duduk di sit hadapan sekali . plus , aneff nie mabuk like pregnant women kalau naek kenderaan nie . *psst , dont tell him haa*


as , kami duduk depan sekali , bus dua tingkat giteww , cahaya matahari memancar mancar ke arah kami and dua penumpang lagi yang disebelah kami . and dua penumpang di sebelah kami dengan tenang nye , menarik tirai . *erkk , tirai ehh that thing ?* and sangkut kan tirai tu dengan besi penyangkut yang di sediakan oleh pihak bus . LOL . -___-"

di sebab kan kami pun mengalami kepanasan yang sama seperti dua penumpang di sebelah , and kami pun dah ala ala beach boys yang konon nye sedang sun bathing laa depan tu , next kami pun tarik laa tirai tu jugak , but , omjayyy , kat our side , tiada besi penyangkut disediakan . and we was like -____-" but then ,


suddenly , 'ehh , aneff wheres my other tali kuning tu ?' LOL . omjayyy , its missing ! macam ne nak hangkat paper bag tu with single tali ? :O andddd ....

walllahh ! tu pun tali kuning dari paper bag ame yang dikatakan missing tu . duhh , lame much huh ? HAHA . kami ikat kan tali kuning tu , and jadi kan ia nya pengganti besi penyangkut ! -___-" creative tak kami ? so , thats the end of the story of two creative boys . lalala .


ame tak ada idea laa lately nie nak update blog .
kepala nie asyik pikir bout my final papers je .
lalala .




9 Responses so far.

  1. haha.macam-macam lah kome nie.=).kreatif.

  2. A N E F F says:

    menarik ! menarik !

    btw , pregnant women tu ade tak gamba dia ? -_____-

  3. bhahahaha,aneff pregnant woman ! agagaga :D

    btw,both of you are so creative ! :D

  4. isk2..mcam2 la..xpa2..jnji kreatif kan...n xkna pnas
    :)

  5. seriously klakar n creatve as well.. hey, thnx singgah my blog..biha already follow u lah, :D

  6. menarik3z.. bgus lh..sungguh kreatif..huhu

  7. hahahhaha...x bley bla bt0l~ x dapat bayang korang angkat beg kertas tu with single tali..haha

  8. hahaha mcm e2 pn bleh ka?lawak2.. >.<